![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Udajac sie do takich dziaraczy jak Tofi zucajac swoj pomysl jestem praktycznie w stanie oddac sie w ich rece bo wiem ze warto i zrobia cos fajnego. W takich wypadkach tak traktuje swoje cialo jak plotno. Swoje projekty dawalbym tylko wtedy jezeli moj talent jest przynajmniej rowny osobie ktora bedzie mnie malowac. W innym wypadku według mnie nie ma sensu. |
|
|
||||
|
||||
|
a pytanko mam jak sobie dajecie rady z rysunkiem włosów bo mnie nagła krew zalewa kiedy dochodzę do tego krytycznego punktu wychodzi mi swiatlocien ale cale wloski zdawaja się być jedna bryła a kiedy staram się zaznaczyć poszczegolne linie to tak sie rozpędzę ze cień się zatraci i ni jak ni to w pieść ni to w oko
|
||||
|
||||
|
z wlosami to ciezki temat, na cholernie wiele sposobow mozna to zrobic, moze sproboj budowac wszystko kreska, a w miejscu cienie pogrubic i zagescic kreske, albo buduj subtelnie wszystko plama... akurat z tym jest spory problem bo linii wlosow nigdy nie przeniesiesz na papier (chyba ze jestes masochista
) |
|
|
||||
|
||||
|
dalej jadę z koksem znaczy się nad jedna praca mecze, przynajmniej robię postępy (tak mi sie zdaje) z twarzą i dłońmi (podziękowania dla dziarusa za rady
)ale jak już kiedyś zostało powiedziane na forum kiedy dojdę do tego stopnia ze uznam iż lepiej być nie może, to będzie oznaczać kres moich możliwości a tego bym nie chciał zapewniam ze z kazda rade i krytyke sobie bardzo cenie. z tym SM to dobre było nie ma co pozdro for all
Duże piersi.... Gorące uda... To musi być KFC!!!:@ Ostatnio edytowane przez pitrek681 : 12-11-2009 o 08:26. |
|
|
||||
|
||||
|
http://krok-po-kroku-elfik777.blog.o...,ID369984819,n
http://domeena.blog.onet.pl/TUTORIAL...,ID344234325,n nie wiem czy pomocne będzie bo w sumie podstawy raczej znane ale z wykończeniem gorzej coś mi w tych linkach brakuje ,może jak by poszperał to by znalazł lepsze strony. |
|
|
||||
|
||||
|
arcydziela to moze i nie sa ale wrzucam jakies nowe pracki wybaczcie jakosc
http://www.tatuaze.biz/album/pitrek681.html
|
||||
|
||||
|
i stało się już mam konturek na nodze dziś 2 sesja i nie wiadomo czy zdążę
trzymajcie kciuki jak zdążę i się wygoi to wrzucę focie![]()
|
||||
|
||||
|
Takie pytanie mam? Bo cos tam kiedys pisales o dziaraniu sie u Tofiego? Teraz byles u niego? Chyba nie bo jakos czasowo mi to nie wyglada.
|
|
|
||||
|
||||
|
u tofiego to ja mam termin na kwiecien 2011 roku i plecki na to czekają wzoru konkretnego jeszcze nie mam ale coś sie wymyśli bo juz babcyla załapałem
![]()
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.