Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 12-10-2009, 21:26
Pinhead's Avatar
Pinhead Pinhead jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Cytat:
Napisał boro Zobacz post
wiadomo ze osoby z jakims tam talentem plastycznym odbieraja swiat troszke inaczej, podpatrywanie innych i ksztaltowanie wlasnego kunsztu jak najbardziej na tak, ale ostateczny projekt powinien powstawac w wlasnych raczkach (chyba ze jestes dziaraczem i swoje cialo traktujesz jak plotno dla innych artystow- ale to juz inna bajka) zreszta fajne jest uczucie jak ktos Ci powie ze no ta dziarka to powala ludzi na kolana a w dodatku to Twoj projekt
Moj ostatni tatuaz powstal z mojego pomyslu, a wykonanie projektu nalezalo do tatuarzysty. I wiem ze mam obecnie cos zajebistego na ciele Udajac sie do takich dziaraczy jak Tofi zucajac swoj pomysl jestem praktycznie w stanie oddac sie w ich rece bo wiem ze warto i zrobia cos fajnego. W takich wypadkach tak traktuje swoje cialo jak plotno. Swoje projekty dawalbym tylko wtedy jezeli moj talent jest przynajmniej rowny osobie ktora bedzie mnie malowac. W innym wypadku według mnie nie ma sensu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-10-2009, 21:49
pitrek681's Avatar
pitrek681 pitrek681 jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Miasto: Niemcy Kleve
Domyślnie

a pytanko mam jak sobie dajecie rady z rysunkiem włosów bo mnie nagła krew zalewa kiedy dochodzę do tego krytycznego punktu wychodzi mi swiatlocien ale cale wloski zdawaja się być jedna bryła a kiedy staram się zaznaczyć poszczegolne linie to tak sie rozpędzę ze cień się zatraci i ni jak ni to w pieść ni to w oko
Stary 12-10-2009, 23:18
boro's Avatar
boro boro jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Jelenia Góra
Domyślnie

z wlosami to ciezki temat, na cholernie wiele sposobow mozna to zrobic, moze sproboj budowac wszystko kreska, a w miejscu cienie pogrubic i zagescic kreske, albo buduj subtelnie wszystko plama... akurat z tym jest spory problem bo linii wlosow nigdy nie przeniesiesz na papier (chyba ze jestes masochista)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-11-2009, 08:22
pitrek681's Avatar
Uzależniony od forum!

Domyślnie

dalej jadę z koksem znaczy się nad jedna praca mecze, przynajmniej robię postępy (tak mi sie zdaje) z twarzą i dłońmi (podziękowania dla dziarusa za rady)ale jak już kiedyś zostało powiedziane na forum kiedy dojdę do tego stopnia ze uznam iż lepiej być nie może, to będzie oznaczać kres moich możliwości a tego bym nie chciał zapewniam ze z kazda rade i krytyke sobie bardzo cenie. z tym SM to dobre było nie ma co pozdro for all

Ostatnio edytowane przez pitrek681 : 12-11-2009 o 08:26.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-11-2009, 17:12
dziarus's Avatar
dziarus dziarus jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

http://krok-po-kroku-elfik777.blog.o...,ID369984819,n
http://domeena.blog.onet.pl/TUTORIAL...,ID344234325,n
nie wiem czy pomocne będzie bo w sumie podstawy raczej znane ale z wykończeniem gorzej coś mi w tych linkach brakuje ,może jak by poszperał to by znalazł lepsze strony.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 12-12-2009, 09:05
pitrek681's Avatar
Uzależniony od forum!

Domyślnie

arcydziela to moze i nie sa ale wrzucam jakies nowe pracki wybaczcie jakosc
http://www.tatuaze.biz/album/pitrek681.html
Stary 01-04-2010, 07:05
pitrek681's Avatar
Uzależniony od forum!

Domyślnie

i stało się już mam konturek na nodze dziś 2 sesja i nie wiadomo czy zdążę trzymajcie kciuki jak zdążę i się wygoi to wrzucę focie
Stary 01-04-2010, 09:33
Pinhead's Avatar
Pinhead Pinhead jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Takie pytanie mam? Bo cos tam kiedys pisales o dziaraniu sie u Tofiego? Teraz byles u niego? Chyba nie bo jakos czasowo mi to nie wyglada.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 01-04-2010, 15:10
pitrek681's Avatar
Uzależniony od forum!

Domyślnie

u tofiego to ja mam termin na kwiecien 2011 roku i plecki na to czekają wzoru konkretnego jeszcze nie mam ale coś sie wymyśli bo juz babcyla załapałem

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania