![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej
mam tatuaz bardzo podobny do tego http://www.dekorujdom.pl/images/zwi007_m.jpg (tylko moj koliber ma troche mniej 'urozmaicony' ogon') ... chcialabym dotworzyc sobie do niego jakies powywijane pnacze z kilkoma kwiatami..niestety nie moge nigdzie znalezc wzoru ktory by mi odpowiadal.. jesli bylby ktos chetny do zaprojektowania mi pnacza hehe bylabym wdzieczna ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
idziesz do studia i tam Ci cos 'stworzy' tu nikt tego nie zrobi
|
|||
|
|||
|
w tym rzecz ze ja nie chce isc do studia i odrazu miec tatuowane... chcialabym sie najpeirw przyzwyzaic..a wiem,ze sa rozni artysci i robia takie rzeczy ;p
|
|
|
||||
|
||||
|
Taaa, tutaj ci każdy chętnie narysuje co tylko zechcesz i to nawet zupełnie gratis.
|
|
|
|||
|
|||
|
Wcale nie musisz mieć od razu tatuowane tylko będziesz miała przygotowany projekt, zresztą jeżeli chcesz się coś więcej dowiedzieć to poczytaj forum a znajdziesz odpowiedz na swoje pytanie
|
|
|
||||
|
||||
|
Nu, ale żeby coś pomyśleć nad rozbudowaniem to by trzeba zobaczyć
jak Twój tatuaż wygląda. Zamieść zdjęcie, wtedy będzie bardziej wiadomo jak by to fajnie zrobić. |
|
|
||||
|
||||
|
Czytaj ze zrozumieniem, tatuażu nie ma jest wstępny projekt.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.