![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
hej. Mam takie pytanko. czy ma ktoś może tatoo na stopie? ja zrobiłam sobie 5 dni temu i mam kilka pytanek... Dzisiaj zauważyłam że zaczyna schodzić mi skóra, to chyba dobrze? w niektórych miejscach nawet mnie swędzi.
co do foli to ja miałam ją tylko na pierwszą noc teraz staram się nie zakładać, no chyba że będę szła do pracy to wtedy. Proszę o jakieś rady... z góry dzięki ![]() jak coś podeślę później zdjęcie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Smaruj maścią i olej tą folie a będzie wszystko git.
|
|
|
||||
|
||||
|
dzięki wielkie za info
mam nadzieję że ta schodząca skóra to coś normalnego w końcu najpierw musi zejść stary żeby mógł pojawić się nowy![]() |
|
|
||||
|
||||
|
jest to normalne nie przejmuj sie wstaw foto bo na awatarze slabo widac
|
|
|
||||
|
||||
|
mam wstawione foto
było robione zaraz po wykonaniu tatoo.mam jeszcze jedno pytanko jak długo może mi się trzymać opuchlizna, bo dzisiaj już 5 dzień a stopa dalej spuchnięta. |
|
|
||||
|
||||
|
powoli będzie schodzić to normalne smaruj tylko i nie dopusc aby tatuaz byl suchy jak pan tattoomaister przykazał a będzie git
|
||||
|
||||
|
smaruje smaruje i dbam o moją dziarę
tylko już bym chciała żeby ta opuchlizna zeszła ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Opuchlizna to rzecz normalna na stopie i schodzi mniej więcej po tygodniu. W przypadku pielęgnacji to polecam lekturę postów na forum, gdyż jest taka sam jak przy większosci tatuaży.
|
|
|
||||
|
||||
|
czytałam bardzo dużo już tej lektury
no to tydzień mija w środę,zresztą każdego dnia będzie coraz lepiej ale nie żałuję i jestem bardzo zadowolona ze swojego tatoo ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
To dobrze, ze jesteś zadowolona.
Jednak stopa to takie miejsce gdzie może się okazać, ze trzeba będzie poprawiać. Zobaczysz jak ci skóra zejdzie. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.