![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam.w starym watku pisalem o jednym problemie ale jakos nikt sie nie wypowiada,zakladam zatem nowy. a zatem problem tego typu ze klientowi robie cos na jednej sesji i jest super, kolejna sesja po okolo tyg na drugiej czesci plecow i skora strasznie puchnie i jest cala czerwona nie da sie zauwazyc cienia, skora puchnie tak ze gdy robie szczegol nie moge dokladnie pracowac.pracowalem na 3rs zmienilem na 7rs bylo troche lepiej.do tego gesia skora szok.wchodzilo to jak w maslo.nieraz jest ok a czasami ciezko w zaleznosci od klienta.a zatem moze ktos rzuci jakies slowko co do roznic jakie sa zaleznosci ze u jednego ok u innego zzle , u jednego w jeden dzien dobrze w inny porazka.dzieki za odp i zaangazowanie pozdrawim wszystkich
|
|
|
|||
|
|||
|
Ludzka skóra i organizm człowieka to nie kartka, papieru. Musisz sobie to uzmysłowić.
Czasami klient nie krwawi czasami leje się z niego jak by miał okres hehe. I jest wiele czynników które mogą to spowodować nie tylko Alko bo np. szwagra dziabałem wypił z 4 bro w czasie całej sesji hehe i nie krwawił a na II nic nie pił i leciało z niego jak z zżynanej kury. Stres ma wpływ na organizm Pogoda wszystko ![]() Nie wiem jakie masz dokładnie pytanie. Skóra puchnie normalka ważne żeby jej nie przepracować aby nie krwawiła zbyt intensywnie najlepiej jak w ogóle by nie krwawiła ![]() Normalne jest jak skóra napuchnie i wiać pory skóry takie kropki tam gdzie wyrasta mieszek włosowy. Każdy ma inną skóre i w różnych miejscach jest różna grubość dlatego doświadczenie tatuatora podpowiada mu jak ma ustawić sprzęt, Po pierwszych kilku uderzeniach igły wyczuwa Czy jest Ok czy nie. Bardzo ważne jest Prawidłowe naciąganie skóry najlepiej w 3 różnych kierunkach. |
|
|
|||
|
|||
|
dzikie za odp. wiem ze skora to nie kartka wiem ze organizm jednej osoby inaczej reaguje na igle tusz oraz gojenie.wiem tez ze robilem klientowi na jednej sesji i bylo oki a na drugiej juz po samym dotknieciu igly skora robila sie jakby mial blizne.wiem ze skora puchnie ale nie do takiego stopnia.nastepnie jak opuchlizna schodzila to wszystko wracalo do normy czerwien schodzila i widoczne byly cienie ale szczerze niekomfortowo sie pracowalo.pytanie brzmi dlaczego u tej samejosoby tak wielka roznica w reakcji na taka sama czynnosc.pozdrawiam
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.