![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Nie mogłam się dzisiaj zalogować na starym nicku yvonnes. Czy mógłby ktoś sprawdzić co się dzieje z moim starym kontem?
Ostatnio edytowane przez zołza : 04-27-2010 o 21:07. |
|
|
||||
|
||||
|
oj yvonnes ale sobie nick obralas coz za samokrytyka
![]()
|
|||
|
|||
|
Nieee, no ja chcę z powrotem swój stary i konto i mam nadzieję, ze da się to zrobić.
|
|
|
||||
|
||||
|
Pogadaj z Grzesiem. On pewnie ma kontakt z reszta adminow.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hmm w panelu administracyjnym masz wszystko w porzadku poustawiane. moze jakis zwiech Ci wyskoczyl, sproboj jeszcze raaz
|
|
|
||||
|
||||
|
no musiałaś komuś na odcisk nadepnąć ivonka
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Działa na razie. Nie mam pojęcia co się stało. Dzisiaj nie mogłam się zalogować z obydwu kont.
I chyba znalazłam w czym problem. To prawdopodobnie wina przeglądarki. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 04-28-2010 o 17:58. |
|
|
||||
|
||||
|
nie ma huja musze napisac do administratora no chyba ze ty shtojer mozesz to zrobic
![]() zmien nick iwonce na ZOŁZA podoba mi sie i bardzo do kolezanki pasuje![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja ci zmienię!!!!
Nie wiem już co to się dzieje. Dzisiaj nie logowałam się wcale a mogę normalnie pisać i mam dostęp do panelu. Wczoraj logowałam się i nic. |
|
|
||||
|
||||
|
Mozesz pisac bo pewnie przegladarka Ci zapamietala logowanie i automatycznie Cie loguje. Tez tak mam. Nigdy sie nie loguje tylko klikam na zakladke i juz.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.