Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 02-20-2009, 21:36
juras1077 juras1077 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Problem z tatoo - 5tydzień.

Witam wszystkich - moj problem polega na tym ,ze mam tatoo juz 5 tygodni na ramieniu - boli to czasem niezle - nie ma ropy strupkow itp. goilo sie normalnie po kilku dniacg zluszczyla sie warstwa naskórka - smarowalem i dbalem - bethapren maść smarowalem kilka razy dzienne - minęlo 5 tygodni i nadal czasem boli - nie wiem czy to normalne ? fakt ze jestem leworęczny i mam go na lewym ramieniu - pisze dzwigam opieram sie na tej rece itp. moze dlatego boli - i jeszcze jedno - to juz 5 tygodni a tatoo wyblakl i wyglada jakby byl tusz jasny i ciemny miejscami przeswity - nie wiem wina tatuażysty? do poprawy to bedzie czy jak ? tatoo wyglada jak zbrakami tuszu - nic mi sie nie wylalo wczesniej i nie bylo strupow ani ran - wszystko bylo ok .
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-21-2009, 08:09
dziarus's Avatar
dziarus dziarus jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

boleć jeszcze może choć nie powinno jest jedna możliwość że pojechał ci po miejscu gdzie mięśnie łączą się z kością np przy stawie barkowym w tym miejscu może dłużej pobolewać. Co do kaszki i wyblaknięcia tato to wina tatuażysty i powinien ci poprawić w ramach roboty bo się chłopisko nie popisało.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-21-2009, 14:48
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Kolega ale podczas gojenia nie powinnes dzwigac nie wiem czego opierajac to na swierzym tattoo :/
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-21-2009, 14:54
Nowy

Domyślnie

Nie opieram niczego na miejscu tatuażu. Przez tych kilka tygodni nie dzwigalem nawet niczego - bo mówlili ,zeby nie zapocić świeżego tatoo. Uważałem na to wszystko ale i tak mam lipe - kontury sa ok ale wypelnienie wyblaklo miejscami .
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-21-2009, 20:38
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Wiec Dziarus trafil w sedno wracaj do swojego tatuatora i niech sie tlumaczy :P Niech poprawke szczeli
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-23-2009, 17:29
Nowy

Domyślnie

W piatek mija 6 tygodni - czy moge juz iśc po poprawkę czy to za wcześnie? Mam rozumieć ,że bedzie od nowa jechal wyplenieniem i od nowa patologia smarowanie .
To link to mojego zj.. tatoo :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...c7c645d88.html

czy ktoś mi moze to ocenić ?

Ostatnio edytowane przez juras1077 : 02-23-2009 o 18:01.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-23-2009, 19:01
wyso wyso jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Nie chce cię załamać ale to jest totalna kupa nieźle cię ktoś cię skaleczył czasem nie wracaj do niego na poprawkę, no chyba żeby mu wpierdolic i łapy połamać za to że woził maszynę do ręki, a i za poprawkę w porządnym studiu powinien zapłacić.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-23-2009, 21:09
iskender's Avatar
iskender iskender jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

zgadzam się tu sprzed mówcą kontur jest zjechany wypełnienie tak samo takich ludzi to pod mur
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-23-2009, 21:23
Nowy

Domyślnie

No to zaj.. pytanie czy to da sie naprawić ? Zrobic z tego to co mialo być ? Chyba raczej tam nie wróce po poprawke - musze isc gdzies indziej . Moze ktoś coś poleci bo sie chyba zalamie...

Ostatnio edytowane przez juras1077 : 02-23-2009 o 21:25.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-23-2009, 21:56
Shtojer's Avatar
Administrator

Domyślnie

Gdzies Ty to robil ?? naprawde paskudna robota... Dla Twojego "Artysty" maszynka pasuje jak dla mnie konsola DJ'a... Jezeli chcesz zachowac ten wzor, to troche trzeba sie przy tym napracowac zeby to wszystko sprostowac. Ale nie masz co rozpaczac, tylko nie mozesz oszczedzac na tatuazu...
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania