Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-22-2011, 22:47
akabes akabes jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Prośba o rysunek - bez zobowiązań

Siemanko, witam serdecznie! Właśnie zarejestrowałem się na waszym forum
Przejdę do sedna - rok temu zrobiłem sobie dziarkę :

Uploaded with ImageShack.us

Skromna, z tyłu - w sam raz na początek . Jednak stało się to, przed czym ostrzegali znajomi - zrobisz jedną, to na jednej nie skończysz.
Planuję zrobić drugi tatuaż - pod spód, pod napisem.
Dobrze byłoby, aby było to w jakiś sposób połączone z napisem.
A co chcę wytatuować? Anioła.
Opiszę tutaj, co sobie wymarzyłem w związku z tym tematem -
Ma być to anioł stojący, z rozłożonymi skrzydłami, by jego ciało wraz ze skrzydłami tworzyło krzyż. Ma mieć założony na głowie kaptur, przycienone oczy i nos, myślę że wiadomo o co chodzi. Głowa w geście modlitwy, ręce w tym samym geście podciągnięte pod usta. Na szyi - medalik z krzyżykiem. Na LEWEJ piersi, nad sercem, jakby tatuaż z wytatuowaną literką C - taką jak ma kapitan drużyny hokejowej na koszulce. Na dole jedynie przepaska. Dobrze byłoby , aby w jakiś sposób uszczególnić miejsca Stygmatów , gdzie Jezus miał przekute rany.
Jest to przemyślany przeze mnie tatuaż, zależy mi na każdym z tych szczegółów.
Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie, rady lub chce coś skrytykować - zachęcam, każda opinia może być przydatna
Jeżeli ktoś nieodpłatnie, na maila chciałby przesłać mi np. skan swojego dzieła - byłbym wdzięczny , bo sam nie mam za grosz talentu rysowniczego
Uff, pierwszy post za mną. Pozdrawiam
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-22-2011, 23:30
owieczka33's Avatar
owieczka33 owieczka33 jest nieaktywny
Super Moderator

Domyślnie

Post długaśny, pomysł na tattoo- fajny.
Obyktoś Ci to dobrze zrobił, a bedziesz miał super plecy.

Co do projektu- sugeruję pójśc do bardzo dobrego studio i tam opisac co chcesz- zrobią Ci projekt jaki chcesz i naniosą go na skórę. A Ty przy okazji poznasz kto zacz i czy nie spiep..... Ci dziary.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-23-2011, 09:28
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Dokładnie, nie czekaj na to aż ktoś z forum się zlituje i ci coś narysuje bo raczej nikt takich rzeczy tutaj nie robi.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-23-2011, 09:45
akabes akabes jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Raczej nie spierdzielą mi tego tatuażyku, bo będę iść do tego samego gościa :P sprawdzony, znajomy robił u niego rękaw, ja już ten napis. Pozatym wydaje mi się, że jako że to jego dzieło, to się przyłoży
A tak z ciekawości - w salonie ile za takie coś mogą mi zaśpiewać? Spodziewam się ze z 1200, bo za napis dałem 300
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania