![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Siemanko, witam serdecznie! Właśnie zarejestrowałem się na waszym forum
![]() Przejdę do sedna - rok temu zrobiłem sobie dziarkę : ![]() Uploaded with ImageShack.us Skromna, z tyłu - w sam raz na początek . Jednak stało się to, przed czym ostrzegali znajomi - zrobisz jedną, to na jednej nie skończysz. Planuję zrobić drugi tatuaż - pod spód, pod napisem. Dobrze byłoby, aby było to w jakiś sposób połączone z napisem. A co chcę wytatuować? Anioła. Opiszę tutaj, co sobie wymarzyłem w związku z tym tematem - Ma być to anioł stojący, z rozłożonymi skrzydłami, by jego ciało wraz ze skrzydłami tworzyło krzyż. Ma mieć założony na głowie kaptur, przycienone oczy i nos, myślę że wiadomo o co chodzi. Głowa w geście modlitwy, ręce w tym samym geście podciągnięte pod usta. Na szyi - medalik z krzyżykiem. Na LEWEJ piersi, nad sercem, jakby tatuaż z wytatuowaną literką C - taką jak ma kapitan drużyny hokejowej na koszulce. Na dole jedynie przepaska. Dobrze byłoby , aby w jakiś sposób uszczególnić miejsca Stygmatów , gdzie Jezus miał przekute rany. Jest to przemyślany przeze mnie tatuaż, zależy mi na każdym z tych szczegółów. Jeżeli ktoś ma jakieś sugestie, rady lub chce coś skrytykować - zachęcam, każda opinia może być przydatna Jeżeli ktoś nieodpłatnie, na maila chciałby przesłać mi np. skan swojego dzieła - byłbym wdzięczny , bo sam nie mam za grosz talentu rysowniczego Uff, pierwszy post za mną. Pozdrawiam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Post długaśny, pomysł na tattoo- fajny.
Obyktoś Ci to dobrze zrobił, a bedziesz miał super plecy. Co do projektu- sugeruję pójśc do bardzo dobrego studio i tam opisac co chcesz- zrobią Ci projekt jaki chcesz i naniosą go na skórę. A Ty przy okazji poznasz kto zacz i czy nie spiep..... Ci dziary. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Dokładnie, nie czekaj na to aż ktoś z forum się zlituje i ci coś narysuje bo raczej nikt takich rzeczy tutaj nie robi.
|
|
|
|||
|
|||
|
Raczej nie spierdzielą mi tego tatuażyku, bo będę iść do tego samego gościa :P sprawdzony, znajomy robił u niego rękaw, ja już ten napis. Pozatym wydaje mi się, że jako że to jego dzieło, to się przyłoży
![]() A tak z ciekawości - w salonie ile za takie coś mogą mi zaśpiewać? Spodziewam się ze z 1200, bo za napis dałem 300 |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.