![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej
mam ogromna prośbę ponieważ wczoraj zrobiłam tatuaż i sama nie wiem czy jest on dobrze wykonany i czy sie dobrze goi. tzn mnie sie bardzo podoba i w ogole byl wykonany w profesjonalnym studiu i stosuje sie do wszystkich zalecen tylko chce zaciagnac czyjejs opinii jak on wyglada jesli chodzi o wykonanie i technike.. tatuaz mam dopiero pierwszy dzien. i chcialabym zapytac o jedna rzecz jeszcze poniewaz moja tatuatorka robiac mi tatuaz nie mowila mi nic o zadnym mydle antybakteryjnym ale mowila abym chusteczke zmoczyla przegotowana woda i tak przecierala.. czy tak tez moze byc??Ostatnio edytowane przez iwonaa18 : 11-08-2007 o 19:20. |
|
|
||||
|
||||
|
witam,
Zdjecie jest takiej jakosci ze chyba nikt ci nic nie powie, oprocz tego, ze to jest tribal zrob blizej bedzie lepiej a co do gojenia to juz bylo, przeszukaj forum np gojenie tatuażupozdro |
|
|
||||
|
||||
|
hej
Tatuaż wykonany tak sobie, ale zdjecie tez nie pokazuje nic szczegolnego pozatym, ze widac przeswity i nie dokonczenia, ale jesli tobie sie podoba to najwazniejsze z tego co musze przyznac to fajna noga ![]() co do strupkow to nie wiem czy 2 dnia ale wszyskto jest mozliwe zalezy jak tobie sie goja rany. pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
wszystko wyglada oki
pamietaj smaruj mascia i bedzie wszystko git ![]() pozdro ps fajna buzka |
|
|
|||
|
|||
|
HIHI bardzo bardzo Ci dziekuje
musze przyznac ze bardzo mnie to uspokoilo. zastanawiam sie jeszcze tylko bo tatuaz robilam przedwczoraj a juz schodza mi strupki no i nie wiem czy to jest mozliwe zeby tak szybko ale dbam o tatoo najlepiej jak moge spie nawet z odsłonięta nogą hihi zeby sie lepiej goiło (troszeczke mi zimno w nocy no ale jakos przezyje) Pozdrawiam i dziekuje ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
tatuaz ładnie się goi i szybko ,nie bedzie przeswitów,tatuaz jest wykonany dobrze
|
|
|
|||
|
|||
|
Dziękuje bardzo
ehh co ja bym bez Was zrobila pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Spokojnie, czasmi moze sie tak zdazyc nie ma powodow do paniki.
pozdrawiam |
|
|
|||
|
|||
|
w takim razie dziękuje
ja o ten tatuaż dbam bardziej niż o cokolwiek innego i po prostu naczytałam się duzo o tym zeby nie zrywać strupków i się zestresowałam ![]() dzieki pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Jest Jak Juz Klient Swoje Wycierpi I Zapłaci To Zeby Jeszcze Z Odpowiednia Pieczołowitoscią Zadbał O Ten Tatuaz ,ty To Zrobiłas Wiec Długo Bedziesz Zadowlona Ze Swojego Tatuazu
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.