![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ktoś mnie tu na forum poprosił o pokazanie kilku prac swoich,więc wstawiam.Wiele z nich jest nie skończonych z powodu braku czasu.Oceńcie sami.
|
|
|
|||
|
|||
|
bardzo ciekawe prace i do tego fajna tematyka
jestem bardzo ciekawy jak to bedzie wygladalo po skonczeniu. Bardzo mi sie podobaja prace |
|
|
||||
|
||||
|
Jak skonczę to wstawię
W tej tematyce czuję się najlepiej ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no spoko tylko mogles skonczyc i wtedy wstawic bo za duzo to sie nie oobiles i taka rada jak cos zaczynasz to koncz i wtedy zaczynaj cos nowego bo widac zezaczynasz pare naraz zorbisz szkic toszke cieniai juz nowy pomysl pozdro
![]()
|
|||
|
|||
|
Cytat:
a co do prac to naprawde ma niezle, a i do tego konczenia to ja czasem tez tak mam ze zaczynam i nie koncze ale trzeba przyznac ze laska dobra jest |
|
|
||||
|
||||
|
Tatuaże jak zaczynam to kończę.Z rysunkami z reguły tak mam,ze zaczynam i zanim skończę to mam inny pomysł,który przelewam na papier by nie umknął mojej pamięci.Rysuję najczęściej w pracy i nie zawsze jest czas by to skończyć
W czasie jakimś dłuższym gdy nie mam weny poprawiam to co mam nie skończone.P-S-Jestem KOBIETĄ ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Fajne rysunki!
Takie miękkie. Podobają mi się, chociaż nie gustuję w takiej tematyce ale widać, że masz pewną rękę i doświadczenie w rysowaniu. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Miło usłyszeć czasem jakąś pochwałę ![]() Prac mam tylko tyle,bo większość wisi gdzieś w szkołach(zawsze na chama mnie wpychali w każdy konkurs plastyczny jaki był :/ ) albo są oddane tam gdzie uczęszczałam na zajęcia plastyczne na,które mama mnie zapisywała na siłę :/ |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
za darmo nie chwale bo nie mam takiego zwyczaju ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
W takim razie czuję się wyróżniona
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.