![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
![]() Chodzi mi o ten tatuaż o tą głowną postać która się na nim znajduje ( ta do góry), Jakoś nie moge tego skojrzayć coś mi się kojarzyło z grą komputerową lub filmem jakimiś na okładce ale nie wiem może mi ktoś pomoć ? Z góry dzięki ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
mozliwe ze to z jakiegos filmu lub gry ale mi sie wydaje ze to wyciagniete z glowy artysty ktory ten tatuaz wykonal
lubie go
|
|||
|
|||
|
możliwe że wyciągnięte ale daje sobie rękę uciąć że już gdzieś to widziałem i mnie to mocno męczy chciał bym rozpoznać to
może akurat ktoś to skojarzy |
|
|
||||
|
||||
|
Gość z twarzy jest podobny zupełnie do nikogo. Ja nie kojarzę scenki ani postaci, może ktoś inny pomoże a udzielam się, żeby pochwalić dziarkę.
![]()
|
||||
|
||||
|
Mnie to się kojarzy z Lordem Sithów z Gwiezdnych Wojen.
Tak samo paskudny. |
|
|
||||
|
||||
|
Z nozem w reku...(Ivonka nie te czasy
) mi sie tez wydaje,ze to wymysl,ale takich paskud w swiecie horrroru,czy Sf jest multum.Tatoo fajny ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Hellboy bez rogow....hahaha
..moze Ktos ma wiecej fotek takich japiszonow??...![]() Ogolic baczki,rogi i podobny ![]() Ostatnio edytowane przez Outsider : 01-19-2012 o 20:30. |
|
|
||||
|
||||
|
Całkiem inna kichawa. To jakiś pierdolnięty czarnoksiężnik- nekromanta z Narni albo innego zadupia.
![]()
|
|||
|
|||
|
hehe Hellboy to raczej nie będzie ;p chyba sam sobie wkręcałem że gdzieś to widziałem tak jak mówicie ktoś z głowy to wymyślił bo przeszukałem całe google z każda postacią i nic nie znalazlem ;p chyba ze komus sie z czyms kojarzy niech pisz moze akurat ;p dzieki za proby pomocy
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.