![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam!
Trzy dni temu zrobiłam sobie tatuaż, pierwszy dzień nosiłam go w foli posmarowany był alantanem tak jak zalecił mi tatuażysta. Drugiego dnia już nie nosiłam foli cały czas bo odczuwałam dyskomfort a mianowicie piekł mnie tatuaż w kilku miejscach. Zakładałam ją tylko na czas wyjścia z domu, żeby się nie ocierał o ramiączko stanika i koszulkę. Po dzisiejszej 2-godzinnej podróży pociągiem (miałam folię z grubo nałożonym alantanem), i po dotarciu do domu, zdjęłąm szybko folię i okazało się że zeszła mi skóra w miejscu kwiatka, i to dość gruby naskórek, pod którym pojawiła się farba (żywsze kolory), teraz niemiłosiernie mnie piecze i nie wiem co mam dalej z tym robić... Tatuaż znajduje się z przodu barku. Proszę o pomoc! |
|
|
|||
|
|||
|
idz do lekarza :P
Albo nie panikuj poczekaj aż się zagoi :P |
|
|
||||
|
||||
|
Kolejny temat z serii...
Na forum jest wszystko opisane, wystarczy poszukać, nie panikować niepotrzebnie i smarować maścią. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 12-16-2011 o 21:22. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.