![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam.Zajmuję się tatuażami już jakiś czas,jest to twórczość domowa,że tak nazwę
jak dotąd nie miałem kontaktu z osobami zajmującymi się tą dziedziną sztuki,spotykałem co prawda takich co twierdzili że coś potrafią ale naprawdę zupełnie to było marne.Chciałbym więc zaczerpnąć opini osób,którzy się na tym znają i to mnie sprowadza między innymi na to forum,oto jeden z tatuaży mojego wykonania,proszę o szczere opinie i porady...dzieki![]() ps,wzór znany,ale moje wykonanie ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
no nie zle, nie zle... widac ze nie robisz tego 'od wczoraj'
![]()
|
||||
|
||||
|
w sumie to ponad piec lat ale nie codziennie i przez ten caly czas samorobka rotacyjna
dopiero od niedawna zaczalem powoli sie zaopatrywac w sprzet,gdyz coraz wiecej osob do mnie uderza i robienie czyms takim jak do tej pory zajmuje duzo czasu i nerwow(1 igla)dobrze ze sa takie fora to o sprzecie sie idzie cos dowiedziec...![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Będzie z ciebie dobry tatuażysta.
|
|
|
||||
|
||||
|
Dzieki wielkie-staram sie,i dzieki ze za ta maszynke ktora wykonuje nie dostalem po nosie
(narazie),choc moge zapewnic ze jest przemyslana od a do z,jest sterylna i w ogole,choc nie dorowna pewnie elektromagnetycznej...ale juz niedlugo bede mial a moze wiecie czy to duza roznica?w wadze napewno ale w technice tez? |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo ładnie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Spoko ze sie podoba jestem podbudowany
ale mam pytanko o jakies rady,nad czym powinienem popracowac? |
|
|
|||
|
|||
|
rewelacyjny ten pająk !
|
|
|
||||
|
||||
|
ja sie nie znam na technice ale ladnie zrobione podoba mi sie tylko studio otwierac i trzepac sianko
![]() pozdro |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.