![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Daj linka do studia o ile maja stronę
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja poszedłbym wpierw do tego co to zrobił i zapytał co zamierza w związku z tym. Poprawić można w zasadzie wszystko, kwestia jedynie czasu/kasy.
BTW: pochwal się gdzie Ci to zrobili. |
|
|
|||
|
|||
|
250 zl, adres studia wysłałem na pw.
Jeszcze pytanie czy po zbiegu usuwania laserem, ( 1, 2 zabiegi tylko by rozjaśnić kolor)można spokojnie w tym samym miejscu robić cover? |
|
|
||||
|
||||
|
Można.
A coś ty taki tajemniczy z tym studiem, przecież nikt cię nie zabije jak napiszesz, takich artystów to wręcz trzeba unikać. |
|
|
||||
|
||||
|
Ciekawe...galeria wygląda spoko.
Tak czy siak...pójdziesz tam czy nie, tatuaż jest do poprawki. Nie musisz go usuwać ani przykrywać niczym innym. No...chyba że to wzoru żałujesz a nie wykonania. Czy aby na pewno należycie dbałeś o tatuaż? A może przyjmowałeś jakieś leki w tym czasie? |
|
|
|||
|
|||
|
Nie lubię takich sytuacji :], nie chce nikomu kłody pod nogi podkładać, może to błąd w sztuce , każdemu się zdarza, może to i moja wina? może coś złe robiłem?za mało smarowałem za dużo? etc
Stalo się :/, teraz muszę coś z tym zrobić. Chciałem znać wasze zdanie 1. czy da się z tym coś zrobić.Bylem w 3 studiach, mam przyjść po wygojeniu, ale raczej reakcje średnie,zbyt mocny kolor etc , chyba nie tak łatwo będzie , dlatego myślałem o tym rozjaśnieniu.2. czy to wygląda fatalnie? kilka osób stwierdziło ,ze nie jest ok , fajny pajęczek.Albo zupełnie nie maja wyczucia artyzmu? albo ja jestem jakimś cholernym estetą, bo ja tu widzę zupełnie plaski tatuaż, bez perspektywy bez głębi, dobrych cieni etc... EDYCJA Nie można przyjmować jakichś konkretnych leków?Lecze sie na pewna dolegliwośc, leki przyjmuje od dawna,w tym czasie zrobiłem 3 tatuaże ... Nie wzoru nie żaluje, tylko to jednak miał być ,ze tak powiem pajączek jak żywy : } Co do pielegnacji, nie wiem niby robiłem to co przy innych tatuażach, smarowanie, zero alko, nie moczyłem w wodzie etc. Jeszcze jedno, czy praca ma jakies znaczenie? tatuaz jest w miejscu które często sie zgina , a moja praca to głównie podnoszenie dość ciężkich rzeczy, układanie etc... Ostatnio edytowane przez cichy303 : 11-24-2011 o 17:42. |
|
|
||||
|
||||
|
Jest wiele leków przy których nie powinno się robić tatuażu, tak jak i dolegliwości. Oczywiście ciężka praca ma znaczenie. Możliwe że to wszystko złożyło się na wygląd Twojego tatuażu.
Jak dla mnie tatuaż do poprawki. Nie kombinuj z usuwaniem i zakrywaniem bo to strata czasu i pieniędzy a efekt nie wiadomo jaki będzie. Prościej będzie poprawiać do skutku. Idź do lekarza i spytaj się czy lek który bierzesz lub/i Twoja dolegliwość mogą mieć z tym związek. Następnie po całkowitym wygojeniu, tj co najmniej miesiąc, idź do tego samego studia na poprawkę którą, każdy szanujący się tatuator, zrobi za darmo. Upewnij się że będziesz miał trzy dni wolne od pracy i poczytaj na forum jak dbać o tatuaż. Jeśli poprawka zakończy się fiaskiem idź na poprawkę do innego studia. Pająk w galerii zaraz po zrobieniu wygląda ok. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.