![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Ciekawe miejsce na napis, jeszcze takiego nie widziałem. Do wypowiedzi kolegów dziaraczy mogę dodać: miałem podobnie, ale po regeneracji naskórka wszystko wróciło do normy. Ponoć kiedy zostaje blizna, dziara uwypukla się przy zmianie pogody, ciśnienia, prawda to?
|
||||
|
||||
|
Mam paskudną bliznę na ciele i czasem się tak robi jak np. popiję i mi ciśnienie podskoczy więc podejrzewam że jest to możliwe jeśli chodzi o tatuaż. Ale to tylko moje przypuszczenie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
A byłas w salonie tattoo, gdzie Ci go zrobili? Najczęściej dobry tatuator powinien pomóc Ci rozwiącać takie problemy.
Zdjęcie jest małe, nie widać za wiele. Na moje nie fachowe oko, wygląda to taka jakby Ci nie zszedł naskórek, w trakcie gojenia. Pytanie dlaczego skoro tak starannie o niego dbałaś. |
|
|
|||
|
|||
|
Dokładnie tak. Naskórek w ogóle nie zszedł, ale smaruję nadal. Jutro idę na kontrolę do studia rozwiać wątpliwości. Dam znać.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Na regenerację naskórka masz ok miesiąca. więc chyba raczej wszystko jest ok. |
|
|
|||
|
|||
|
Witam,
w studiu powiedziano mi, że wszystko jest w porządku, ładnie zagojone, nie trzeba już bawić się w smarowanie maściami, a na zniknięcie ostateczne tych dziwnych wypukłości trzeba czekać długo i jeszcze dłużej, czyli aż naskórek się w pełni zregeneruje. Także topic zamknięty, dziękuję! ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
zamkniety?a wedlug mnie jednak troche sie tam rozlalo,co uwydoczni sie w przyszlosci....
ale to moje widzi misie,moze.... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jeśli nie to obaj będziemy w błędzie (czego z całego serca koleżance życzę) bo też mam takie misie
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.