Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 02-09-2008, 16:42
Fajna's Avatar
Fajna Fajna jest nieaktywny
Nowy

Miasto: Wenus
Question Pomocy!:(

Witam Was Wszystkich2 dni temu zrobiłam sobie 1szy tatuaż, wzorek świetny jak go widziałam wcześniej,tatuaż też fajny aczkolwiek jest duuużo ciemniejszy niż miał być i nie tego się spodziewałam.Może dla innych to głupie,bo w sumie tatuaż ma być czarny i dobrze gdy kolor jest intensywny,ale mój tatuaż jest w widocznym miejscu i nie chce aby był aż tak intensywny! Mam pytanie czy ten kolor jest taaaaki czarny bo tatuaż jest "świeży" czy on zawsze taki będzie?Czy można jakoś rozjaśnić tatuaż????z góry dzięki,pozdrawiam:*
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-09-2008, 18:03
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

Jezeli to byl profesjonalny tatuator to bedziesz mial caly czas intensywne, a zeby rozjasnic mozesz po wygojeniu mozesz jeszcze raz przejechac caly tatuaz bialym tuszem i go bardzo rozjasni
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-09-2008, 19:56
Fajna's Avatar
Nowy

Domyślnie

No profesjonalista to robił przed chwilą go oglądałam i jednak fajnie wygląda taki czarny rzadko się takie widzi tylko kształt jeszcze dam to przeróbki.. a z tym białym tuszem to bez jaj prosze tylko poważne odpowiedzi
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-09-2008, 21:51
OLdzi89's Avatar
OLdzi89 OLdzi89 jest nieaktywny
Rozmowny!

Miasto: Radom
Domyślnie

nie wiem czego się spodziewałaś... jak wyblaknie w inny sposób to efekt może nie należeć do najwspanialszych
Stary 02-09-2008, 23:01
Shtojer's Avatar
Shtojer Shtojer jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Bielsko-Biała
Domyślnie

A czemu odebralas to jako zart ? Odpowiadam calkiem powaznie... Nakładając biały tusz na czarny to go rozjasnisz i uzyskasz kolor ciemny szary lub jasny czarny minus jest ten że biały sie wkłuwa głębiej niz inne kolorki i to jest bolesniejsze
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-10-2008, 01:17
Fajna's Avatar
Nowy

Domyślnie

Hmm.. wiesz ja się nie znam tak dobrze, ale nie sądze aby po nałożeniu białego tuszu na czarny gotowy już tatuaż wyglądało to dobrze.Nie wiem,może się myle wiesz może gdzie można znaleść przykłady tatuażu z białym tuszem??
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 02-10-2008, 09:02
chaos79's Avatar
chaos79 chaos79 jest nieaktywny
Poczatkujacy

Miasto: Lubuskie
Domyślnie hej

mysle ze powinnas zaczekac az twoja nowa dziarka sie wygoi i wtedy zdecydowac co dalej. Nowy tatuaz zawsze bedzie wygladal intensywniej dopiero po calkowitym wygojeniu obiektywnie bedzie mozna ocenic ostateczny efekt.

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania