![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam Was Wszystkich
2 dni temu zrobiłam sobie 1szy tatuaż, wzorek świetny jak go widziałam wcześniej,tatuaż też fajny aczkolwiek jest duuużo ciemniejszy niż miał być i nie tego się spodziewałam.Może dla innych to głupie,bo w sumie tatuaż ma być czarny i dobrze gdy kolor jest intensywny,ale mój tatuaż jest w widocznym miejscu i nie chce aby był aż tak intensywny! Mam pytanie czy ten kolor jest taaaaki czarny bo tatuaż jest "świeży" czy on zawsze taki będzie?Czy można jakoś rozjaśnić tatuaż????z góry dzięki,pozdrawiam:* |
|
|
||||
|
||||
|
Jezeli to byl profesjonalny tatuator to bedziesz mial caly czas intensywne, a zeby rozjasnic mozesz po wygojeniu mozesz jeszcze raz przejechac caly tatuaz bialym tuszem i go bardzo rozjasni
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No profesjonalista to robił
przed chwilą go oglądałam i jednak fajnie wygląda taki czarny rzadko się takie widzi tylko kształt jeszcze dam to przeróbki.. a z tym białym tuszem to bez jaj prosze tylko poważne odpowiedzi![]() |
|
|
||||
|
||||
|
nie wiem czego się spodziewałaś... jak wyblaknie w inny sposób to efekt może nie należeć do najwspanialszych
|
||||
|
||||
|
A czemu odebralas to jako zart ? Odpowiadam calkiem powaznie... Nakładając biały tusz na czarny to go rozjasnisz i uzyskasz kolor ciemny szary lub jasny czarny
minus jest ten że biały sie wkłuwa głębiej niz inne kolorki i to jest bolesniejsze |
|
|
||||
|
||||
|
Hmm.. wiesz ja się nie znam tak dobrze, ale nie sądze aby po nałożeniu białego tuszu na czarny gotowy już tatuaż wyglądało to dobrze.Nie wiem,może się myle
wiesz może gdzie można znaleść przykłady tatuażu z białym tuszem?? |
|
|
||||
|
||||
|
mysle ze powinnas zaczekac az twoja nowa dziarka sie wygoi i wtedy zdecydowac co dalej. Nowy tatuaz zawsze bedzie wygladal intensywniej dopiero po calkowitym wygojeniu obiektywnie bedzie mozna ocenic ostateczny efekt.
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.