![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
hej,
tak sie zastanawialem, od czasu do czasu na czesci moich tatuazy (tych z przed roku) wystepuje pokrzywka, tatuaz robi sie czerwony, pojawiaja sie bable i zaczyna diabelsko swedziec... jakis pomysl od czego to? nie sadze ze to tusz, bo uzywany byl zawsze tusz jednej firmy, a tylko tatuaze na rekach sa tym dotkniete :/ dziwne to jakies pozdrawiam! |
|
|
|||
|
|||
|
a wiesz ze mam podobnie
a tlyko na przedramieniu mam takie cos nie znalazlem jeszcze na to odpowiedzi ale jak cos rozkminie to dam znac![]() |
|
|
||||
|
||||
|
mnie na łapkach wyskakuje taka pokrzywka od słońca, tzn jak jest pierwsze ostrzejsze na wiosne później skóra sie przyzwyczaja i przechodzi. No, ale nie mam tatuazy na rękach. Jak jest to bardzo dokuczliwe to najlepiej iść do specjalisty
|
||||
|
||||
|
miałem to parę razy na przedramieniu lekką wysypkę schodziło po trzech czterech dniach wzory mam stare bo już z 10 latek im stukneło.
Tak jak przedmuwca muwił winę ponosi łysy tylko u mnie robiła się tylko gdy miałem przepocony totu. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.