![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Wtedy, to sie mówiło, że jak z rolki wyjdzie jedna fota, to jest nieźle
![]() Oczywiście mówię to o profesjonalnej ocenie, bo mi np zazwyczaj podoba się duzo więcej zdjęc. A obejrzenie na ekraniku, niestety, profesjonaliście nie wystarczy. I tak, trzeba zrzucać na koma i wówczas wybierać. choc i tak, jest lżej, bo nie traci sie kasy na wywoływanie, a i efekty, można w photoshopie nieco podkręcić. |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiem, widze to, bo znajomi mnie nato uczulili.
Sama tez kiedys umiałam (lata temu) poprawiac fotki. Teraz nie wiem, czy bym sobie poradziła, bo było to, gdy kończyłam studia, a to jakis czas temu. Taki większy "jakiś czas" ![]() Niemniej- lubie gdy fota jest gotowa "od razu". Gdy powala, bez dodawnia światła, winietek, kombinowania z tłem itp.... Takich mało sie widuje, bo wymagają duzo więcej wysiłku, a po co sie wysilac, gdy "to sie wytnie w PS", to się wyostrzy, to wyeksponuje, a tu zmniejszymy ostrośc "O! gotowe!" Dobra, miałaysmy plotkowac w inym temacie, a nas obie, jak widze nosi wszędzie. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Ja tez sdie troche bawie w photshopie z moimi fotkami
http://nk.pl/#profile/19723559/gallery kto ma nasza klase moze sobie poogladac zapraszam ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Toje pociechy zdjecia robione tzw aparatem dla malpy z oczkiem wielkosci glowki od szpilki ale i tak sie da Ostatnio edytowane przez Ryba : 01-26-2011 o 14:46. |
|
|
||||
|
||||
|
sorry za spam ale to znowu ja
![]() sylwester ...... jeszcze bylem w tarym lokum..... ale teraz tez nie jest zle przynajmniej nie musze za kazdym razem rozkladac calego sprzetu ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
||||
|
||||
|
Focie synka troszku przepalone, ale i tak maja swój wdźięk i wyraz.
![]() Z reszta "małpka" , nastawionana tryb Auto cudów sie nie zdziała. Żeby nie było- tez tak foce- żaden ze mnie fotograf Ten z bródką to Ty? |
|
|
||||
|
||||
|
ano JA
wzialem rozwod z maszynka do golenia na sesje to mnie zona wyslala do fryzjera i wogole a tu ryba na codzien wstyd troche ale sie przyznam ze na sylwestra sie nie wypinglowalem zreszta jak to zdjecie bylo robione to druga dobe nie spalem sylwestra zaczalem w czwartek a skonczylem w niedziele ![]() ylo grubo i do nastepnego sylwka mam dosc wrazen tego typu ZAJEBISTOSC ROSNIE .............. ![]() PS focie przepalone specjalnie i uwioerz mi to jedyne co moglem zrobic ale oczka ladnie widac u michala ? Ostatnio edytowane przez Ryba : 01-26-2011 o 15:21. |
|
|
||||
|
||||
|
Oczka ma fajne i ładną buzie. Taką... nie wiem, jak to napisac, ma już rysy twarzy, takie "dorosłe".
![]() Hie hie, tez Sylwka zaczęłam w czwartek i skończyłam w niedzielę. Faaajnie było. |
|
|
||||
|
||||
|
do iwonest i do owieczki nie zmieniajcie tematu tylko zdjecia wklejac!!!!!!!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
Ostatnio edytowane przez dziarus : 01-26-2011 o 17:19. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.