![]() |
|
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Oj Forum nie chat chcesz pocztowac to na gg :P
Nie bede sie chwalil Kogo Odjebalem na ramach publicznego forum :P Chcesz moj numer ? Hehe Ladna Dziewczynko :P |
|
|
||||
|
||||
|
pytam bo chce wiedziec czy warto hahahah
![]() jak to nie czeresnie to sie nie bede bawila bo szkoda czasu .. sam rozumiesz ![]() ale przypomniales mi,wlasnie sprobuje gg sciagnac..zdechne tu zaraz z nudow w tej robocie ;/ |
|
|
|||
|
|||
|
Nie Ja tylko Ziolowa Branza
Ewentualnie jakas chemia w warzywniak sie nie bawie :P Po nocach w pracy ? Fajnie masz ![]() Dawaj sciagaj GG poklikamy bo mi sie tez czesto gesto do 3 nudzi hehe :P |
|
|
||||
|
||||
|
o kurwosci !!
ano do 9tej rano tu bede kwitla ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Jak bajer sie nam bedzie kleil to moge do 7 30 bo dzieciaki do szkoly musze zaprowadzic hehe
![]() 4 red bulle w lodowce stoja i czekaja na nocke hehe |
|
|
||||
|
||||
|
Coraz bliżej temu forum do poziomu naszej klasy, albo coś w ten deseń.
|
|
|
||||
|
||||
|
pajak ,bez przesady ..
przeciez to sa tylko zarty .. poza tym to Hyde Park i nikomu krzywdy nie robimy.. |
|
|
|||
|
|||
|
Ojtam ojtam Tylko napisze ze W temacie Linki wzucilem Fajnego linka Jestem usprawiedliwiony
|
|
|
||||
|
||||
|
Park parkiem, ale moim zdaniem już tylko krok do regularnego wrzucania comiesięcznej foty z podpisem "ja w pracy", "ja przed imprezą u Iksińskiego", "ja i moje bmw"
. Stąd moje skojarzenie. Niedawno Grzesiu słusznie zauważył, że to jest forum - było nie było - tematyczne a nie takie sranie o wszystkim na każdy temat bez sensu. Już teraz jeden drugiemu odpowiada, że jakie piękne dziecko, ojej, jaka/jaki Ty fajny/fajna, jakie skarpetki, bla bla bla. Zupełnie jak na nk.pl. Słodzenie i oczekiwanie tego samego w drugą stronę. Niektórzy użytkownicy są zarejestrowani od 3 msc. inni od 2, a mają najebane po kilkaset (samo to jest już nienormalne) postów! Nie na temat, same bzdury i ogólnie jakieś gówniane banialuki. A to wszystko na forum tematycznym. Macie od tego inne portale społecznościowe, albo powymieniajcie się numerami gg, adresami email i po kłopocie. Takie jest moje zdanie. |
|
|
||||
|
||||
|
moze i masz racje .. ale ten watek jest akurat o pokazywaniu siebie .. i nie jest zaznaczone,ze mozna wstawic tylko jedno zdjecie ..
skoro nie chcesz pokazac siebie,to nie wkurzaj sie,ze ktos chce .. nie mam fb i innych takich,nie wiem na jakiej zasadzie sie tam to odbywa .. forum tematyczne.. tematy sa rozne i rozniste .. sa pytania i odpowiedzi .. nikt nie rozmawia o skarpetkach w odpowiedzi na temat "luszczenia sie skory",czy "przebijania dupy" .. zauwazyles uwage Grzesia..ale nie zauwazyles uwagi np Owieczki,ktora raczyla napomknac,ze park jest od tego zeby sobie popierdzielic o dupie maryny ... i mysle,ze nie Tobie oceniac co jest normalne a co nie ..akurat ilosc postow ma sie nijak do tego .. widocznie te osoby ( a napewno masz na mysli przede wszystkim MNIE ) maja cos do powiedzienia .. troche glupot nikomu nie zaszkodzilo jeszcze ( procz Ciebie jak widze ) .. |
![]() |
|
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.