Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-10-2007, 08:33
seremene seremene jest nieaktywny
Nowy

Post Podróż ze swiezym tatuażem

witam. mam pytanie poniewaz chce zrobic tatuaz w miescie oddalonym, o godizne jazdy pociagiem. i czy mozna jechac w pociagu z opatrunkiem czy to dosc ryzykowne ? umowiony jestem na godzine 11 i czy moze cos sie dziac z tatuazem podczas upału na przyklad jadac z tym opatrunkiemw pociagu czy on mi popsrostu sie nie zaparzy pod ta folia;( pozdrawiam i prosze o szybka odpowiedz bo jutro sie dziabać chce.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-10-2007, 09:26
hatecore's Avatar
hatecore hatecore jest nieaktywny
Stały użytkownik!

Domyślnie Nie Ma O Co Sie Bac

Spokojnie Mozesz Folie Mieć 4-5 Godzin Na Tatuazu Po Zrobieniu I Nic Się Nie Powinno Stać Z Nim, W Pociagu Siadz W Cieniu I Spokojnie Jedz Do Domu I Ciesz Się Nowym Nabytkiem , Znam Kolesi Któzy Goja Tatuaz Chodzać Ciagle W Folii, I Sciagają Ja Tylko Ze 2-3 Razy Dzienie Na Godzinke I Przemywaja Tatuaz I Znawu Folia I Nawet Zadne Struoki Im Sie Nie Robia Ale To Jest Sposób Tylko Dla Zaawansowanych Dziaraczy , Trzeba Przy Nim Uwazać Zeby Nie Zaparzyc Skóry , To Tyle
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-22-2007, 11:36
lof lof jest nieaktywny
Nowy

Question

Witam
to mój pierwszy post więc najpierw się przywitam
pozdro dla wszystkich dziaraczy, wydziaranych i tych których to fascynuje

chciałbym w temacie dopytać o jedną rzecz... mam tatuaż robiony przedwczoraj popołudniu... jak narazie chyba wszystko ok - smaruję regularnie, przemywam i jest ok... tylko ciągle mnie intryguje co mam zrobić jak idę na 8 godzin do pracy.. czy powinienem mieć posmarowany tatuaż w folii, czy smarować bez folii (ale wtedy przykleja mi się koszulka do maści ) czy może na czas pracy po prostu pozostawić skórę naturalnie nieposmarowaną...

to mój pierwszy tatuaż - bardzo długo czekałem aby go sobie zrobić, bardzo długo o nim marzyłem, teraz wreszcie gdy go mam to chciałbym żeby wszystko było jak najlepiej..

dzięki z góry z odpowiedź i pozdrawiam raz jeszcze
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-22-2007, 11:40
piotras's Avatar
piotras piotras jest nieaktywny
Bywalec

Smile Praca a tatuaże

witam,

moj znajomy wzial masc do pracy prosil kolegow zeby mu smarowali plecy bo sam nie mogl czyli szedl do toalety zmywal letna woda pozniej kolega mu smarowal i tyle nawt jak mu sie troche przykleil do podkoszulka to nic sie nie dzialo bo byla masc - poporstu czasciej trzeba smarowac.

a w domu calkiem odkryty tatuaz i bedzie looz

pozdro
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 11-22-2007, 11:48
lof lof jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Dzięki... najbardziej bałem się właśnie tego że przyklejony podkoszulek może mi pozrywać strupki albo coś w tym stylu... ale w takim razie daruję sobie folię bo to odcinanie dopływu tlenu jest

pozdravki
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania