![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Mnie i moją połowicę ciągnie do Meksyku - ojczyzny mojego ulubionego trunku
. Siostra była teraz i nie żałuje, twierdzi, że było rewelacyjnie. W sumie na tamtym kontynencie jeszcze nigdy nie byłem, więc warto by było. Jednak to już plany przyszłoroczne. W Europie już sporo się najeździłem. Jeżeli było to w granicach 3-4 tyś km od domu to zawsze wybierałem auto. Uwielbiam jeździć a podróżując w obcych krajach (zwłaszcza zjeżdżając z bany) można wyjątkowo inaczej poznać kraj. Poza kontynent to wiadomo, że wielkim żelaznym ptakiem . W tym roku jedynie 14 dni za miedzą, Czechy i Słowacja gdyż dosyć niedawno wykartkowałem się na nowe (w sensie kolejne a nie z salonu) wozidełko i z kasą krucho troszkę . Narazie póki co dzieci ani zwierząt nie posiadam, więc w miarę mobilny jestem, jakichś wielkich zobowiązań nie mam to i łatwiej się wybrać. |
|
|
||||
|
||||
|
A ja gratuluje Owieczce bobasa ,oby wszystko bylo ok.podroze sa fajne,ale kurde kosztowne,wiec przewaznie zamykam sie w Polsce....
|
|
|
||||
|
||||
|
Też jaram się Meksykiem, ale Kuba i ogólnie Karaiby to miejsca, które muszę kiedyś odwiedzić. Edi_88_88 Polska też jest bardzo ciekawa, zawsze można sieknąć "objazdówkę" chociażby szlakiem zamków dolnego Śląska. Albo jakieś miejskie/ ogólnokrajowe wycieczki śladami ulubionych bohaterów książek, filmów, wydarzeń historycznych. Szkoda tylko, że pogoda rzadko dopisuje (w tym roku to już przegięcie było). Swoją drogą ciekawe czy są jacyś MOTOCYKLIŚCI na forum, którym udało się zrobić większą trasę w tym sezonie?
|
||||
|
||||
|
A do Meksyku tez chętnie bym się wybrała ale nie aby pić tequilę ale zwiedzać pozostałości miasta Majów to znacznie ciekawsze.
Odnośnie innego miejsca które chętnie odwiedziłabym na dzień dzisiejszy to Japonia. Kiedyś na forum taka jedna klientka właśnie mieszkała w Osace i wstawiała co jakiś czas przepiękne zdjęcia, czy to architektury czy krajobrazu. Jeżeli chodzi o nasze rodzime strony to polecam zwiedzanie Roztocza na Lubelszczyźnie. Przyjemnie, miło tylko drogi niezbyt dobre. Zdjęcia z wycieczki w dziale foto. |
|
|
||||
|
||||
|
ja bym wolal do tajlandi pojechac na dupy
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie boisz się choróbska? Przecież to wylęgarnia hiv-a i innych paskudztw.
|
|
|
||||
|
||||
|
wiem wiem az tak glupi nie jestem
ale chineczke bym zrobil chetnie ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.