![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam wszystkich.Zaczne tak,mam 15 lat rysowaniem jaram sie od dziecka
.Nie bardzo idzie mi w swiatlo cieniach.Chce zostac tatuatorem. Po prostu nie umie tego ogarnac. Mam niezbyt fajna kreske beda jakies porady dla poczatkujacego?.Oczy rysowalem dzis pierwszy raz tu link do tego oka z gory dzieki za porady jakies kursy itp http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...a8ce129e0.html |
|
|
|||
|
|||
|
tyle ludzi ogladalo watek a nikt sie nie wypowiada
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
www.digart.pl
www.deviantart.com Masz tam wszystko - tatuaze, rysunki, cokolwiek sobie zazyczysz. Chcialbym wpasc na to zeby dziarac w wieku 15 lat, zabieraj sie za rysowanie, nie pytaj ludzi o zdanie |
|
|
|||
|
|||
|
glownie chodzi mi oto czy ide dobra droga.Ale mysle ,ze tak.Jak juz bede wiedzial ze b.dobrze rysuje to zaczne tatuowac.
|
|
|
||||
|
||||
|
Tyle ze rysunek to nie jest wszystko... Nie zapominajcie o najwazniejszej rzeczy jak HIGIENA. Kazdy by chcial odrazu juz wszystko hop siup a najwazniejsze rzeczy przechodza bokiem... Szczerze wolal bym sterylnie wykonanego buraka niz w piwnicy jakies dzielo :P
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.