Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 08-01-2009, 06:40
Demon88 Demon88 jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie Początkujący pasjonata :)

Rysuję od paru miesięcy i chcialbym przeczytać co sądzicie o moich "postępach", Rysuję ołówkami, cienkopisami jak i długopisem (zazwyczaj na lekcji :P). Rysując wzorowalem się na pracach z internetu nieco modyfikując gotowe projekty tatuażu, wcześniej rysowalem mangę, obecnie staram się jak najwięcej brać z wyobraźni. Mam 16 lat, nie ukrywam że w planach mam zamiar tatuować, ale zanim zacznę przyda się pare słów krytyki i przynajmniej z rok kursu. Znajomy który ma własne studio radził mi żebym przeniósł te prace na sztuczne skóry, to chyba niegłupi pomysł ;p Zdjęcia robione telefonem-słaba jakość.

Kilka prac:
http://img364.imageshack.us/gal.php?g=zdjcie0004.jpg

niebawem dorzucę jeszcze pare prac. Krytyka mile widziana
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-01-2009, 12:58
hazara hazara jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

Myślę, że powinieneś popracować nad konstrukcją i proporcjami
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 08-04-2009, 10:28
orygami's Avatar
orygami orygami jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

Lepiej nie zaczynaj jeszcze z tym tatuowaniem... Musisz jeszcze dłuuugo rysować żeby wyrobić sobie rękę. Na razie proporcje czyli podstawy rysunku, cieniowanie itp.. ogólnie jesteś na początku drogi. Może to brzmi surowo ale sam popatrz i powiedz czy chciałbyś coś takiego mieć na ramieniu. I zainwestuj w jakiś papier i ołówek - takie zeszytówki strasznie kolą w oczy.
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania