![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
prosze o pomoc.. zrobilem 2 roze boreno na ramionach i po 2 dniach mam cale w drobnych strupach;/
|
|
|
|||
|
|||
|
śpij spokojnie " wsijo budziet ołrajt" , jak mawiają rosjanie
![]() A tak poważnie to wszystko w normie , powinieneś się cieszyć że Twoja skóra tak szybko się regeneruje i goi. |
|
|
||||
|
||||
|
Zrobił ci to doświadczony tatuażysta czy może jakiś "gościu z maszynką"?
Jak byś zapodał fotkę to było by łatwiej ocenic |
|
|
||||
|
||||
|
Pierwsza opcja to taka że nie smarowałeś jej odpowiednio i przyschła,przez co zrobiły się strupki,no a druga że tatuator za dużo wbijał w jednym miejscu przez co skóra jest tam bardziej zmasakrowana i tyle.
Ale nie masz się co martwić,to normalne,tylko nie waż się ich zdrapywać,czekaj spokojnie aż się wygoją i same odpadną ![]() Edytujemy post a nie w przeciągu 5 min dodajemy następny tak na przyszłość! Ostatnio edytowane przez Wojtas : 10-12-2011 o 08:21. |
|
|
||||
|
||||
|
Mi też się wydaje że to będzie któraś z tych dwóch opcji. Nie sądzę żeby u kogokolwiek było możliwe aż tak szybkie gojenie żeby po dwóch dniach mieć już typowe "tatuażowe" strupki-te prawidłowe oczywiście.
Wrzuć fotkę to się może przekonamy |
|
|
|||
|
|||
|
normalnie juz mi sie skura łyczczy i mam strupki,, robil mi profesjonalista ale nie w salonie tylko u siebie w domu,ale koles pracuje w salonie,po pracy dodam zdjecie.dziekuje
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nadal twierdzę że nie ma tu nic niepokojącego, a pojawienie się już po dwóch dniach strupków w tatuowanym miejscu nie jest niczym nienormalnym.
|
|
|
||||
|
||||
|
Hmmm wygląda na normalny proces gojenia,ja mam zawsze coś takiego po czterech dobach,punktualnie jak w zegarku a ty troche wcześniej,każdy organizm jest inny,nie ma się co martwić
|
|
|
||||
|
||||
|
No fakt dobrze to wygląda tylko suche. Powinno być cały czas nasmarowane cienką warstwą maści. No chyba że umyłeś i nie smarowałeś tylko do zdjęcia.
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.