![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam. Tatoo zrobilem 2 dni temu (Logo ZDR) na karku, wszystko bylo robione u kolegi ale profesjonalisty, na poczatku mialem skore w miejscu tatuazu jakby za bardzo opalona od slonca, leciutka skorupke, dzisiaj kapiac sie (nie lalem wody na tatuaz) lekko przemylem go i poczulem ze jest sliski, przetarlem recznikiem i wytarlem troszke tuszu (nie duzo) to byl chyba martwy naskorek i nie wiem czy to dobrze czy zle, nizej daje zdjecia tatuazu z wczoraj i z dzis bo troche mi wyblakl i sa takie jakby plamki prosze o pomoc
![]() oto zdjecie z wczoraj i dzis |
|
|
||||
|
||||
|
zdjęcia nie mogę odpalić,ale na 99% masz tą samą schizę (przy schodzeniu martwego naskórka) co większość ludzi przy pierwszym tatuażu
tzn.wszystko być ok ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Też nie mogę odpalić i też tak uważam
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
nalezy odswiezyc strone, jak nie zadziala to prosze nizej daje link do fotki
ale niepokoja mnie plamki podobne do koloru skory, niby bardzo male ale jednak dziwny efekt jest teraz, no nic moze jak sie cale zagoi to bedzie ok! http://www11.speedyshare.com/files/3...load/tatoo.JPG |
|
|
||||
|
||||
|
Hmm...niestety muszę zmienić zdanie. Nie spodoba Ci się to ale po prostu masz buraka. Odczekaj do całkowitego zagojenie i idź do dobrego salonu na poprawkę.
|
|
|
||||
|
||||
|
niestety zle wypełnione
|
|
|
|||
|
|||
|
kurde ; /
no niestety bede chyba musial poprawic tatuaz, dzieki wszystkim za opinie. |
|
|
|||
|
|||
|
Zanim podejmiesz jakąkolwiek decyzję poczekaj do pełnego wygojenia się , a wtedy ocenisz co i jak. Fakt faktem na ten czas wygląda to dość kiepsko , tym bardziej dziwię się u jakiego profesjonalisty to robiłeś??? Bo już nawet nie chodzi o wypełnienie ale nawet kontur jest mega nie równy
|
|
|
|||
|
|||
|
kontur jest rowny tylko z daleka tak to wyglada poniewaz kalka byla mocna i sie jeszcze nie do konca domyla
|
|
|
||||
|
||||
|
Moja ulubiona fraza na tym forum ![]() .Masz kolego książkowy przykład buraka i tyle. Wyciągnij wnioski z własnych błędnych decyzji i idź do porządnego salonu, coś z tym czymś raczej zrobią bo nie tedy droga. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.