![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Wódkę, piwo, napoje bezalkoholowe itp.
Jak kto lubi lub jaki ma nastroj. To dzisiaj toaścik wódeczką, z reguły nie piję ale dzisiaj zrobię wyjątek. Na kawe też sie dam zaprosić. ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
vodka vodka
a dzisiaj bym się szczególnie uchlał bo mnie ząb napie... więc Yvonnes zapraszam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja pije od wczoraj bo mam urlop
i tez mnie zab napierdalajak chcesz to zapraszam do czestochowy |
|
|
||||
|
||||
|
kuwa... mnie też ząb napierdziela
![]() ni ma to jak porządne znieczulenie, ale obiecałem sobie, do sylwestra nie piję! 31-ego wypije z 4 piwka i humor jak po 0,5 ![]()
Ale zawsze mogę się mylić... tattoo -klik Ostatnio edytowane przez xxbastianxx : 12-17-2009 o 09:10. |
|
|
||||
|
||||
to zniose toasta tez gdyz tego i rozanca nigdy nie odmawiam co prawda nic mnie nie boli ale kazdy powod dobry wiec Wasze zdrowie bo mojego szkoda![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
jak już pić to na poważnie a lampkę wina to na randce można.
Stawiam bimberek sąsiada całe 80% wchodzi jak w masełko i kaca niema. Jednak fajkę pokoju w dobrym towarzystwie stawiam ponad wszystko ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
sziszka teeeeeeż może być z alko
![]() ![]()
|
||||
|
||||
|
Hmm, herbatkę piję bo nieco przesadziłam i dzisiaj głowa boli.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ktos kiedys modry powiedzial czym sie strules tym sie lecz
![]()
|
||||
|
||||
|
Dokladnie. Ja mam tak zawsze. Najlepsze afterpary jest na drugi dzien jak mam kaca. Przemuc sie jest trudno ale pozniej juz leci
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.