![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Jestem nowy na forum, więc witam wszystkich. W temacie także początkujący, także pytań parę po głowie się snuje. Chcę zrobić coś na wzór
![]() tyle że na ramieniu i trochę mniejszy. Będzie to mój pierwszy tatuaż, więc mam kilka wątpliwości (głównie związane z chorobami, heh). Przemyślałem wszystkie za i przeciw, pozostał wątek przyszłości (jak to będzie wyglądało na skórze) i choroby (odpukać). Oczywiście mowa tutaj o kolorowym, stałym tatuażu. Czy w przyszłości może on wyblaknąć czy coś? Regularnie chodzę na siłownię, więc w bicku mi przybędzie (nie będzie to żadnym problemem dla tatooo?). I ostatnie, dobrze wykonany, w dobrym miejscu przez profesjonalistów da mi gwarancję? Nie chcę zachorować na jakiegoś HIVa czy coś... Dzięki za pomoc. Ostatnio edytowane przez Xazzor : 07-21-2011 o 19:06. |
|
|
||||
|
||||
|
no trzeba uwazac w co 3cim studiu zarazaja hivem w co 4tym zoltaczkom zakazna
![]() proponuje poswiecic 5 min na poczytanie forum jest opisane wszystko!! pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() W każdym profesjonalnym i dobrym studio dbają o higienę więc jeśli zrobisz to w takim miejscu a nie u kolegi który wpadnie do ciebie bo taniej to będzie ok. |
|
|
||||
|
||||
|
o zakazenie sie nie martw,o ile sa przestrzegane zasady higieny itd.zreszta igly sa jednorazowe a dzioby jesli nie to odpowiednio sterylizowane,jesli chodzi o wyblakniecie to prawda jest taka ze zawsze z czasem do tego dochodzi,lecz nie wyobrazaj sobie ze znow tak strasznie!a silownia to roznie napewno podczas wzrostu miesni naciaga sie skora ,wiec tatoo tez sie pewnie rozciagnie...gorzej jak cos przyladujesz podczas cwiczen,do czego wielu sie nie przyznaje i ty tez sie nie przyznasz!
wtedy mozesz sie spodziewac rozstepow,bo przyrost masy bedzie zbyt szybki co do mozliwosci skory i wtedy tatoo ulegnie destrukcji ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki Edi. Moim zdaniem już wystarczająco urosłem, a od dawna nie widzę dodatkowych centymetrów, więc o to się nie martwię, heh. Siłka? Suchooo, hehe.
|
|
|
||||
|
||||
|
oby na sucho,bo uwierz ze cuda widzialem i w piekle bylem
pozdr |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.