![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam , mój swiezutki pierwszy tatuaz ---->
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
podobał mi się do momentu, w którym sprawdziłam co znaczy po polsku
![]() tatuaże z takim przekazem, albo coś w stylu 'vide cul fide', 'memento mori' czy 'carpe diem' kojarzą mi się tylko z dresiarskim podziemiem, Peją i tym jego 'jakie życie taki rap'. nie moje klimaty. |
|
|
|||
|
|||
|
hmmmmm... to nie jest ten klimat o jakim myslisz
![]() to jest motto klubu z Barcelony . Od malego dzieciaka jestem fanem FCB i chcialem sie w jakis sposob jeszcze bardziej z tym klubem zblizyc wiec postanowilem sobie wyatuowac ich motto , zero dresiarstwa zero peji zero tego wszystkiego :P |
|
|
||||
|
||||
|
Napis jak napis...dla Ciebie znaczy wiele i to się liczy. Mi się tego typu dziarki po prostu nie podobają
![]()
|
||||
|
||||
|
wiem, że o Barcelonę chodzi
niemniej jednak napisy na przedramionach w nieznajomym języku kojarzą mi się jednoznacznie ![]() i mimo, że sama mam tatuaż, to ciężko się uchronić przed takim stereotypowym myśleniem: tatuaż = kryminał. a tym bardziej ta2 tego typu ![]() sorry za nieścisłości, ale w międzyczasie tępię komary w pokoju... |
|
|
||||
|
||||
|
kup sobie to "coś" do kontaktu :P żaden komar się nie uchowa...a cholernie dużo ich tej wiosny/tego lata.
|
||||
|
||||
|
wiem, wiem
dopiero dzisiaj wróciłam do Krakowa i nie sądziłam, że taka masakra mnie czeka na mieszkaniu... po 8 przestałam liczyć ;/ |
|
|
||||
|
||||
|
Proponuję moskitiery w formie paneli do okien, skuteczne i nie trzeba sie truć odstraszaczami, chociaż sporo droższe rozwiązanie.
Mnie osobiście nie przeszkadzają napisy o ile są zrobione ładnie i bez błędów i nie rozumiem dlaczego ludzie tatuują sobie np nieszczęsne vide cui fide z błędem cul? |
|
|
||||
|
||||
|
moskitiery są super, ale u mnie nie zdadzą egzaminu, bo mam balkon i to całe dziadostwo właśnie przez balkon (zasłonięty firanką of course) wpada.
ale nic nie przebije tatuażu, który widziałam ostatnio. taki typowy dres, któremu się nie podskakuje, spodnie z kolanem w kroku, widać że ma karnet na siłownię, a na przedramieniu tatuaż ładną czcionką... 'memento mrori' ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
![]() A to porażka totalna, zarówno dla tego co to ma jak i tego co mu to robił. Moja sąsiadka na płycie nagrobnej u matki kazała zrobić napis Non Omnis Moriar tyle że napisała Morial i tak też zostało. ![]() Cóż, łacina to język martwy ale fajnie brzmi a co z tego że z błędami, większość i tak nie wie o co chodzi, ci co obczajają to się po prostu śmieją. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.