![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam, chce w najbliższym czasie zrobić tatuaż. Mam do wyboru dwa słowa oklepane Patrz komu ufasz (nie wiem czy nie po łacińsku, wiem, że to oklepane ale jest bardzo mi bliskie bo ufałem tym ludziom którym nie powinienem, zresztą nieważne) lub słowo Vendetta - czy to słowo jako tatuaż jest poprawne? Mam też problem z wyborem miejsca, dylemat pomiędzy przedramieniem a wewnętrzną stroną bicepsa. Mógłby mi ktoś doradzić? Nie mam żadnych wątpliwości co do tatuażu, chodzi tylko o miejsce, gdzie lepiej by wyglądał.
|
|
|
||||
|
||||
|
Jak chcesz miec to coś po łacinie to sprawdź poprawność pisowni bo byli tutaj tacy zawodnicy co sobie z "dupą" robili.
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
dzięki ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Najlepszym miejscem na taki tatuaż jest więzienie. :P
|
|||
|
|||
|
korzystając z tego, że odpisujecie.. Mam jeszcze jedno pytanie, nie ma opcji żeby napis 'fuck me for who i am but love me for who i could be' zmieścił się na jednym przedramieniu prawda?
|
|
|
||||
|
||||
|
jest taka opcja tylko ze maly ten napis musialby byc
![]()
|
|||
|
|||
|
To będzie kompletnie nie czytelne , ale jest na to sposób
tatuażysta od podstaw musi zaprojektować motyw sentencji ( np w stylu chiccone , ale nie koniecznie )w dwóch równoległych liniach, tak aby się zmieścił w określonych ramach. Można to ładnie zamknąć ornamentami , a poszczególne słowa nie muszą mieć liter tej samej wielkości. Nada to lekkości napisowi. Tatuażysta z jajem ogarnie Ci to, raz że będzie czytelne , dwa że zamknie na przedramieniu trzy ładnie to wygląda. Ogólnie będzie Pan zadowolony. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Napis '' Patrz komu ufasz '' - przedramie
''Vendetta '' - wewnetrzna strona bicepsa ( troche sie nacierpisz bo mam tam kawalek swojego buraka ) |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.