![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Witam dzisiaj zrobiłem pierwszą dziarke za kase, jest to moja piąta dziara w zyciu i pierwszy raz cieniowałem, jeszcze będe nad nią pracował i wyrównywał nierówności, bo dzisiaj juz klijent nie dawał rady :P prosze o szczerą ocene
![]() ![]() pozdrawiam ![]() PS. 2.5h roboty i 40 zł. skasowane ![]() Ostatnio edytowane przez Lion-of-judah : 03-06-2008 o 20:49. |
|
|
||||
|
||||
|
Nono jak na piaty tatuaz to nawet
pracuj dalej to beda widoczne rezultaty a co do 2,5 godziny to mi tez dlugo schodza takie pracki Popracuj nad konturem o widac ze czasem idzie wąski a zaraz grubszy. I wlasnie co najwazniejsze - symetria, male nie dokladnosci ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
no nad symetrią musze popracować a o dziwo juz sie prawie krew nie lala! co jest zadkością jak robie dziary tylko przy cieniowaniach wychodziły małe kropelki krwi
a jak ocenicie cieniowanie? jak juz pisałem pierwszy raz cieniowałem... |
|
|
|||
|
|||
|
If games like usfine sell buy wow goldQuake and Doom defined action gaming in the gaming world, Need for Speed was the definition of racing games. Need For Speed, maple story power levelingor NFS for short has been around since almost the beginning of when computer gaming gained importance. runescape power levelingNeed For Speed is runescape powerleveling a racing game in which the player chooses cars and then races on various tracks. It was and is highly playable due to the simplicity of controls and existence of a thin progressive knack in the game. runescape
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.