![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
To jest pierwsza dziarka jaką zrobiłem za kase (szósta w ogule)
---dziarka--- Ocencie bo mnie samemu nie wypada |
|
|
||||
|
||||
|
jak szósta to może pochwalisz się pozostałymi
![]() ja osobiście wolę cieniowane tatuaże zamiast tribali ( choć niektóre potrafią mnie zachwycić), więc też nie wiem czy mnie wypada. Ale wzorek prezentuję się nawet spoko, choć wydaje mi się, że lepiej prezentował by się trochę wyżej. Najważniejsze jednak, by się podobał Tobie ale jak już był post z wypowiedziami hehe:P Ja ze swojego tatuażu jestem bardzo dumna, choć nieraz spotkał się z krytyką. Pomimo to nie żałuję, że go zrobiłam. Oby w Twoim przypadku było podobnie pozdrawiam
|
|||
|
|||
|
źle opisałem, tą dziarke ja zrobiłem kolesiowi za kase
|
|
|
||||
|
||||
|
w sumie to sie nie znam ale jak na szóstą to chyba nieżle.......
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jak to jest 6 Twoja praca to pełny pozytyw
a moge wiedziec na jakim sprzeciez pracujesz i jakich igiel uzyles ? Nie wiem czy mamy ocenic tylko prace czy dodac swoje sugestie ale jezeli Cie to interesuje to zwor szczegolna uwage na kontur staraj sie zeby byl gladki i nie poszarpany. Kreske ciagnij jak najdluzej by nie robic jej na pare razy bo juz bedzie efekt co do wypelnienia zero zastrzezen... choc zobaaczymy po wygojeniu ![]() Pracke oceniam na 4 |
|
|
|||
|
|||
|
Maszynki jakie posiadam to jakiś chiński badziew bez nazwy, który kupiłem ostatnio (wcześniej jechałem struną od gitary+ to co zostało z walkmana lub młotkiem z igieł do haftowania), problem miałem z tuszem bo badziewny chiński jaki miałem okazał się lepszy od triple black z Dragona jaki zamówiłem ze stanóf (chyba mi amerykańczyki jakiś bubel wcisneli), igły RS, po wygojeniu wyszło pare poprawek (jutro je przedźgam).
dzięki za komentarze i podpowiedzi |
|
|
||||
|
||||
|
mnie sie podoba, ode mnie masz 5!
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Mi sie bardzo podoba
![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie w moim stylu ten tatuaż (właśnie planuje kopie jakiegoś obrazu na ramieniu i szyi) ale jak na 6ty raz to naprawdę dobrze. Tylko dziwi mnie to bardzo w jaki sposób ludzie uczą się tatuować, kto oddaje swoje ciało w ręce niedoświadczonego tatuażysty? Ja bym się nie poświęciła, taka odważna nie jestem!
|
|
|
||||
|
||||
|
Też mnie to zastanawia. By mieć naprawdę niezłe wyniki to trzeba trochę praktykować... tylko na kim? Ja również nie dałabym na sobie eksperymentować, ale widocznie są i tacy, którym jednak to nie przeszkadza
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.