![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam,
13 maja zrobiłam sobie kolorowy tatuaż na wewnętrznej stronie nogi (zaczyna się pod kostką, a kończy jakieś 20 cm nad nią). Pielęgnuję go prawidłowo więc jeśli chodzi o gojenie jest ok. Martwi mnie natomiast utrzymująca się dość spora opuchlizna nogi (kawałka łydki, kostek i stopy) tzn. jest taka sama jak dzień po zrobieniu tatuażu, a minął już prawie tydzień. Wiem, że te miejsca mają tendencję do puchnięcia, ale czy nie powinna ona już zacząć schodzić ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Moim zdaniem w tym miejscu może się jeszcze utrzymywać. Jak bardzo Cię to nie pokoi to przejdź się do tatuatora, albo do lekarza
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
pokaż zdjęcie to może lepiej będziemy w stanie to ocenić
|
|
|
|||
|
|||
|
Mam nadzieję, że coś widać na tych zdjęciach. Konik właśnie zaczął się złuszczać więc raczej jest spoko. W dalszym ciągu opuchlizna nie schodzi (lewa noga
). Niestety moje stopy ewidentnie nie są fotogeniczne ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Stopy nie są najgorsze ale ten odpryśnięty lakier na paznokciach nie wygląda estetycznie. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Paznokcie zostały już przywrócone do stanu normalnego stanu ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No uważaj na takie rzeczy jak odpryski lakieru na paznokciach bo Iwonka jest wymagająca :P hihi
|
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
moze nie do konca na temat![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
No nie wiem. Mnie też obrzydzają niezadbane stopy u kobiety . |
|
|
||||
|
||||
|
no juz nie oceniajmy stop bo mozna by stwierdzic ze obie sa popuchniete
sorka nie moglem ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.