![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Cześć.
Pół roku temu zrobiłam tatuaż na barku - napis. Właśnie zauważyłam, że pierwszy 3 litery napisu mam spuchnięte i mam jakieś dziwne odczucie w tym miejscu, nie jest to ból - trudno to opisać. Mieliście takie sytuacje już? powinnam udać się z tym do lekarza? Niby pojawiło się to dzisiaj, ale martwię się. Z góry dziękuje za odpowiedź ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Wrzuć fotkę to łatwiej będzie cokolwiek powiedzieć. A jeśli na prawdę się martwisz to nie szukaj pomocy na forach tylko od razu idź do lekarza.
|
|
|
||||
|
||||
|
Może masz blizny i dziara się uwypukla jak zmarzniesz albo na przysłowiową "zmianę pogody", tylko dopiero teraz zauważyłaś. No chyba, że jakiś parch.
|
||||
|
||||
|
Co ty, po pół roku? U mnie jest inaczej, mam alergię na farbę do włosów od czasu zrobienia większego tatuażu. Z dziarą nic się nie dzieje, nie puchnie, nie swędzi ale na głowie, owszem.
Nie ma co panikować, samo się pojawiło to i samo powinno zniknąć. To tylko miejscowa opuchlizna a nie uszkodzenie skóry czy jakiś ropny wyciek. Poczekaj kilka dni. |
|
|
||||
|
||||
|
O żeś dowalił Dobre . A wracając do pytania to nie sądzę, żebyś dopiero po pół roku coś poczuł/zauważył. Może to nie związane z dziarą a miejsce przypadkowo się z nią pokrywa? Zresztą sam wiesz, jeżeli sądzisz, że to coś poważnego to do lekarza lepiej iść się poradzić. Na forum to ludzie takie kity sadzą, że szok . pzdr |
|
|
||||
|
||||
|
No, no, przecież na tym forum mamy samych ekspertów i nikt nie pisze głupot.
![]() A ja sądzę, ze samo zejdzie po kilku dniach i wizyta u lekarza nie będzie konieczna. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.