![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Tattoo festiwal Łódż okazja do spotkania forumowiczów - kto sie wybiera?
Termin 21-22 luty 2008 Klub Muzyczny Dekompresja 91-027 Łódź, Limanowskiego 200 tel./fax. 42 686 13 16 więcej na www.dekompresja.com.pl |
|
|
||||
|
||||
|
siemano
szkoda ze luty bo juz mnie nie bedzie w kraju a chetnie bym zobaczyl ew spotkal sie z ludzmi z ktorymi pisze od jakliegos czasu i w pewnych kwestiacjh sie nie zgadzam![]() pozdrawiam serdecznie |
|
|
||||
|
||||
Dobra ekipa dobry sklad wpadne napewno i nie wiem czy na cos sie nie skusze jestem z LDZ wiec zawitam Zapraszam wszystkim Forumowiczow do miasta Łodźi ajjjjjjj![]() |
|
|
|||
|
|||
|
no właśnie ja mam zamiar pojechać to se jakieś piwko wypijemy
|
|
|
||||
|
||||
|
No pewnie i to nie jedno he he chyba ze jakis wzorek wpadnie do glowy to wtedy bez alko bedzie dobrze zapraszamy.....
|
|
|
||||
|
||||
|
A mi to wogole nie po drodze...
pierwsze AŁA to drugi koniec Polski a drugie AŁA to ze raczej nie dostane urlopu... Ale nie mowmy ze 100% :P |
|
|
|||
|
|||
|
Zawsze będzie jednemu dalej drugiemu bliżej no ale dla chcącego nic trudnego
|
|
|
||||
|
||||
|
jesli tylko bede w Polsce to sie wybiore,
Planuje przyjazd do Polski na luty-marzec Moze sie uda... ![]() Pozdrawiam, |
|
|
||||
|
||||
|
siema co tam sie w sumie dzieje na takich festivalach?? czy nie bede sie tam nudzil ?? sa jakies pokazy czy jakies gole dupy
piwko czy jak ? |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.