![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
I sama maść też wsiąka w bandaż/gazę; skutkiem czego trzeba smarować 4 razy grubiej. Sam tak próbowałem i efekt był fatalny - wróciłem do foli spożywczej i Bepanthenu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzisiaj stosowałem tą metodę - grubiej maść + folia, zmiana opatrunku co cztery godziny i przemywanie wodą - wszystko jest w jak najlepszym porządku. Co prawda zaczyna niemiłosiernie swędzieć, ale to efekty gojenia, wiadomo. Co do pocenia - to raczej nieuniknione, jeżeli pracuje się fizycznie - mam nadzieje, że nic nie spierze
. |
|
|
||||
|
||||
|
praca jest rozna,nawiazujac do poprzednikow,ktorzy uwazaja ze toalety sa wszedzie! nie neguje opini ze gaza moze nie jest najlepszym wyjsciem,ale o foli mam zle zdanie mi odparzylo noge po jednym dniu w pracy,"Pajak" ja na tej wysokosci jestem tez codzien,i uwierz ze czasem,niemoge sie wylac przez pare godzin
no chyba ze chcialo by mi sie zjechac z gory a pozniej znow dymac na linie na 30-40metrow a i na wyzszych drzewach tez bylem.lecz prawda jest taka ze cudownych rad nie ma.z praca jest zawsze problem ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dlatego ja zawsze biorę urlop...
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.