![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Zrobiłem dwa na obu przedramionach (tylna ich cześć) na jednym własne imie na drugim jaszczurkę. P.s co to za mit, że z takimi tatu nie da się znaleść pracy>?????
|
|
|
||||
|
||||
|
bo to widoczne miejsca, chociaż zależy gdzie się pracuje...
btw. bardzo słabe pomysły na tatuaże zresztą jak ich wykonanie
|
|||
|
|||
|
mi się podobają. chociaż może w przyszłości bd chciał usunąć tą jaszczurkę.
|
|
|
|||
|
|||
|
kolego proponujesz mi cover w tym wypadku??????
|
|
|
||||
|
||||
|
\
Bo ludzie sami lubią się nakręcać ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
panowie ale co z tym coverem????
|
|
|
||||
|
||||
|
To nie są tatuaże ale paskudne buraki a o pracę się nie martw, znam bardziej wydziaranych co pracują i nikt im problemów nie robi.
|
|
|
||||
|
||||
|
po co robic dziare zeby zaraz ja zakrywac ? i po co pytasz sie na forum co z tym coverem ? jak cie sie juz znudzila to musisz znalesc jakis odpowiedni wzorek co zakryje to gowno a jesli jesli juz znajdziesz i pujdziesz z tym do dobrego artysty to bedziesz mial spoko ( o ile sie podejmie ktos) a jesli pujdziesz do kolegi dziabacza co ci zrobil te shity na rekach to bedzial mial jedno wielkie gowno na rece nadajace sie tylko do usuniecia ,a co do mitu ze nie da sie znalesc pracy z takimi dziarami to nie mit tylko sa PROBLEMY ze znalezieniem pracy zalezy jaka praca i jaki pracodawca czy mu sie podobaja dziary czy nie, ja osobiscie nie przyjol bym do pracy takiego ciecia z burakami na rekach
![]()
|
||||
|
||||
|
jak se imie zrobiles mogles jeszcze nazwisko dopisac
wali wiocha i mlodziencza glupota na maksa takie tatuaze z wlasnym imieniemto jest tak chamski wrzut ze az mi sie smiac chce jak sobie wyobrazam siebie z wytatuowanym imieniem wstydzil bym sie pokazac wsrod ludzi ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
dlatego też napisałem z prośbą o pomoc tak?????
a Wy od razu , że jestem ciec itp. Co to za forum w takim badź razie???? zero kultury jakiejkolwiek..... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.