Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-15-2011, 20:56
Mandalore Mandalore jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie ocena gojenia/ "dziwne" zjawiska

Witam.
Chciałem prosić doświadczonych forumowiczów o ocenę procesu gojenia mojego tatuażu. Mam parę pytań, które dla ułatwienia wypunktuję:

1. Czy różnica koloru między łuszczącym się naskórkiem, a tym co już jest pod nim jest w normie? Wiem, że zawsze będzie różnica, ale spodziewałem się, że ciut mniejsza.
(oceniać można na obu fotkach)

2. Po odpadnięciu naskórka widać, że pod skórą biegnie taka dziwna żyłka(ciemniejsza niż reszta), co to jest? Czy to normalne? Dobrze to widać na zdjęciu nr 2, a konkretnie na literce "M".

3. Na zdjęciu nr. 1 pomiędzy literkami "O" i "L" powstał taki dziwny cień. Ni to siniak, ni to rozmycie tuszu. Choć właśnie bardziej przypomina mi to drugie, tak jakby od smarowania maści w pierwszych dniach wypływający jeszcze tusz został wsmarowany w wierzchnią warstwę naskórka...czy to możliwe? (Zdjęcia są dobrej jakości więc można śmiało powiększać)

4. Na koniec chciałem prosić o ogólną ocenę wykonania. Tatuaż był robiony w profesjonalnym studiu, a mimo to wydaje mi się, że odbiega od ideału

zdjęcie 1: http://imageshack.us/photo/my-images/189/zdjcie1yf.jpg/
zdjęcie 2: http://imageshack.us/photo/my-images/41/zdjcie2u.jpg/

Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-15-2011, 21:25
matys23's Avatar
matys23 matys23 jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Tatuaż się prawidłowo goi. Poczytaj jak o niego dbać na forum. Dopiero jak się wygoi będzie można powiedzieć coś więcej. Wykonanie jest ok (choć widziałem lepsze ).
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-15-2011, 22:25
pajak914's Avatar
pajak914 pajak914 jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Miasto: Breda
Domyślnie

Jak wyżej,wszystko w porządku. Zapoznaj się z forum, bo temat był wałkowany na każdy możliwy sposób.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-16-2011, 07:37
marcinjaworsky marcinjaworsky jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Domyślnie

Z oceną wykonania chyba trzeba się wstrzymać do końca procesu gojenia ale na ta chwilę tak jak pisali poprzednicy. Zgodnie z planem.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-19-2011, 07:18
Mandalore Mandalore jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Dzięki wszystkim za odpowiedzi
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania