![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam.
Chciałem prosić doświadczonych forumowiczów o ocenę procesu gojenia mojego tatuażu. Mam parę pytań, które dla ułatwienia wypunktuję: 1. Czy różnica koloru między łuszczącym się naskórkiem, a tym co już jest pod nim jest w normie? Wiem, że zawsze będzie różnica, ale spodziewałem się, że ciut mniejsza. (oceniać można na obu fotkach) 2. Po odpadnięciu naskórka widać, że pod skórą biegnie taka dziwna żyłka(ciemniejsza niż reszta), co to jest? Czy to normalne? Dobrze to widać na zdjęciu nr 2, a konkretnie na literce "M". 3. Na zdjęciu nr. 1 pomiędzy literkami "O" i "L" powstał taki dziwny cień. Ni to siniak, ni to rozmycie tuszu. Choć właśnie bardziej przypomina mi to drugie, tak jakby od smarowania maści w pierwszych dniach wypływający jeszcze tusz został wsmarowany w wierzchnią warstwę naskórka...czy to możliwe? (Zdjęcia są dobrej jakości więc można śmiało powiększać) 4. Na koniec chciałem prosić o ogólną ocenę wykonania. Tatuaż był robiony w profesjonalnym studiu, a mimo to wydaje mi się, że odbiega od ideału ![]() zdjęcie 1: http://imageshack.us/photo/my-images/189/zdjcie1yf.jpg/ zdjęcie 2: http://imageshack.us/photo/my-images/41/zdjcie2u.jpg/ Z góry dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam. |
|
|
||||
|
||||
|
Tatuaż się prawidłowo goi. Poczytaj jak o niego dbać na forum. Dopiero jak się wygoi będzie można powiedzieć coś więcej. Wykonanie jest ok (choć widziałem lepsze
). |
|
|
||||
|
||||
|
Jak wyżej,wszystko w porządku. Zapoznaj się z forum, bo temat był wałkowany na każdy możliwy sposób
. |
|
|
|||
|
|||
|
Z oceną wykonania chyba trzeba się wstrzymać do końca procesu gojenia ale na ta chwilę tak jak pisali poprzednicy. Zgodnie z planem.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki wszystkim za odpowiedzi
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.