![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Wczoraj dowiedziałam się, ze jeden z moich podopiecznych nie żyje, smutno mi bo co z tego , ze pijak jak przede wszystkim człowiek i wiecie co, nie zapił się na śmierć ale zmarł na raka podobno bardzo cierpiał.
Chyba czas zmienić pracę. |
|
|
||||
|
||||
|
gdzie pracujesz?
przejebane ale jak to mawial moj sw. pamieci wujek "niemartw sie grzesiu wszyscy umrzemy" oraz "ruchaj oporowo" ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Szczeze to mnie nie interesuje gdzie pracujesz ale jezeli pracujesz w takiej instytucji ze spotykasz sie z takimi sytuacjami to przeciez musialas sie z nimi liczyc. To przeciez nie jest twoja wina. Sorry ale poddawanie sie kiedy stalo sie cos zlego to zwykle tchorzostwo. Jezeli masz problem ze smiercia, ktora jest wybitnie naturalna to poco szlas do takiej pracy? Nie lepiej isc do biura?
|
|
|
|||
|
|||
|
jak to kiedys ktos madrze powiedzial rodzimy sie by umrzec, poznajemy ludzi by ich zostawic i im szybciej sie z tym pogodzimy tym latwiej nam bedzie z tym wszystkim. wiadomo ze smierc osoby ktora sie znalo lub tym bardziej pracowalo z nia jest czyms szokujacym,
|
|
|
|||
|
|||
|
przyjmij moje kondolencje
A to wszystko jest chój przeciw wieczności |
|
|
||||
|
||||
|
Wiem, ze kiedyś nas wszystkich czeka to samo.
A przypadek tego człowieka może jakoś tak szczególnie zapamietałam bo okazało się kiedyś że pracował z moim też juz nieżyjącym tatą. Praca jak każda inna, tylko czasami potrafi zmęczyć psychicznie, zresztą pewnie jak każda. |
|
|
||||
|
||||
|
to jak jestes slaba psychiczne i takie cos bedzie sie powtarzac chodz ci tego nie zycze to jak ktos napisal juz wczesniej zmien prace
|
||||
|
||||
|
Gdybym miała słabą psychikę to w ogóle nie podjęłabym tej pracy.
Po prostu czasami człowiek za dużo widzi. |
|
|
||||
|
||||
|
Oj widzi widzi za duzo tez nie lubie smierci chujowa sprawa moje kondolencie YvonneS.
|
|
|
||||
|
||||
|
I dlatego trzeba cieszyć się zyciem dopóki ono trwa. I robić to na co ma się ochotę
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.