![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Już po wszystkim. Teraz macie zakładany opatrunek. Powinniście go nosić przez 4-8 godzin. Można zmienić i założyć nowy lub rano, świeże strupki zrywać razem z koszulką. Zgodnie z zaleceniami stosujcie maść ułatwiającą gojenie. ALANTAN, TRIBIOTIC, ALANTAN + , itp. Tribiotic jest trochę wygodniejszy gdyż jest sprzedawany w 1 gramowych saszetkach. Na 35 cm tatuażu wystarczą jakieś 3 saszetki. Świeży tatuaż smarujemy 3 razy dziennie, nakładamy cienką warstwę naści. Tatuaż musi oddychać. Nie wolno zrywać strupków! Możemy poważnie uszkodzić tatuaż i porobimy sobie blizny.
i tak dalej... nie bede podawal adresu gdzie to znalazlem, ale czy On jest normalny ?? Jak by mi szczelil taka formułke gdzie był bym zielony w tych sprawach to bym zdziknal... Jednym slowem brawa dla artysty ehehehe |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Z jaką koszulką i po co? A ten antybiotyk to po jaką cholerę? Dziwne podejście a może jakaś nowa metoda? |
|
|
|||
|
|||
|
Lol, to po co ja ten caly poradnik tu pisalem jak nic sie nie zgadza
![]() Jakas nowoczensna metoda pewnie z JuEsEj ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
no wlasnie . o co kaman ?
|
|
|
||||
|
||||
|
Sam czytalem to z 4 razy i sam nadal nie kumam he he BZDURA na maxa Shtojer gdzie zes to wychaczyl moze wiecej jest takich madrych watkow buhahahaha co za ludzie masakra pozdrawiam
![]() ![]() ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Na pewnym forum byl link do tej stronki http://www.tatuaze.elol.org/news.php i to mnie troche rozbawilo wiec sie podzielilem humorkiem
![]() a tu kolejny dobry cytat ![]() "Jeżeli będziecie przestrzegać tych kilku zasad. będziecie mieli przez wiele lat piękny tatuaż. Możecie się spodziewać poprawek." hehehhe jaki to ma sens ?? |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.