Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 03-08-2009, 14:29
FlyMolo FlyMolo jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie nowy tattoo

witam,
w zeszlym tyg w czwartek (26.02) robilem sobie tattoo, jak na fotkach. byl robiony w szczecinie w barttattoo, i jestem bardzo ciekaw opinni, moze nie o samym motywie, ale o technice i jakosci wykonania, kontury, cienie itp. prosze o opinie (fotka byla robiona w zasadzie 2 dnia po zrobieniu, wiec teraz jest juz w sumie zagojony ) i tu mam pytanie, wzialem tez kremik, ktory mi polecono (rowniez na fotce) i tu mam pytanie, po okolo 8 dniach mi sie skonczyl(pewnie dlatego ze presadzalem z jego iloscia...) i teraz pytanie, tattoo ma okolo 10 dni, i smaruje go "juz" kremem nivea(nic innego aktualnie nia mam pod reka). skora po koracji tym kremem zeszla po okolo 5-6 dniach, wiec wydaje mi sie ze dosc szybko, czy moge juz stosowac tylko kremy nawilzajace...? (nie mam aktualnej fotki tattoo) gdyz za bardzo nie mam jak jej zrobic...
Załączone Grafiki
File Type: jpg 1.jpg (90.9 KB, 53 wyświetleń)
File Type: jpg 2.jpg (63.8 KB, 26 wyświetleń)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 14:47
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Sorki, ale czy możesz mi napisać co to takiego? Bo ja nie widzę nic tylko jakieś kreski.

Odnośnie kremu to możesz stosować nawilżający.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 14:52
Nowy

Domyślnie

no tam masz kobiete, "aniola" ona trzyma nogi pod "kolanami", glowa spuszczona w dol, burza wlosow, no i oczywiscie wielkie skrzydla... (nie smieje sie teraz, ale czy serio to tak slabo powiedziec co to jest...?)
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 14:59
iskender's Avatar
iskender iskender jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

jest troche zamieszania ale ja np. wszystko odrazu zczaiłem ogólnie moim zdaniem dobrze jest
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 14:59
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Moj mąż przed chwilą to oglądał i też nie bardzo wiedział co to jest, w koncu stwierdził, że to dziewczynka z japońskich horrorów typu "ring".
Nie gniewaj się ale tak to wygląda.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 15:05
iskender's Avatar
iskender iskender jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

A ja tam lubie takie nietypowe wzorki są fajne,a nie ciągle takie same kształty.
tak trzymaj oby więcej takich tatuaży
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 15:07
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Jeżeli komus się to podoba to czemu nie?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 15:11
Nowy

Domyślnie

nie gniewam sie... ;p chcialem sie tylko dowiedziec jak z jakoscia wykonania, itp... co mozecie o tym powiedziec...? (moze i to jest troche w stylu japonskich "ring" ale to nie bylo zamierzone... i takie mi sie podoba... chociaz same skrzydla mogly byc troche delikatniejsze, ale coz juz nie beda...zapozno... ;p )
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 16:40
wyso wyso jest nieaktywny
Zaawansowany użytkownik

Domyślnie

Wygląda jak manga pomijając juz wzór pełno różnych kresek i trochę cienia niema co oceniać
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 03-08-2009, 18:35
Nowy

Domyślnie

w sumie to nie tribal, ze od razu wiadomo co powiedziec... (ogolnie to widzac tribala... nikogo nie urazajac) w sumie to sie niewiele dowiedzialem... ;p dzieki za sensowne odpowiedzi...
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania