![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam,
w zeszlym tyg w czwartek (26.02) robilem sobie tattoo, jak na fotkach. byl robiony w szczecinie w barttattoo, i jestem bardzo ciekaw opinni, moze nie o samym motywie, ale o technice i jakosci wykonania, kontury, cienie itp. prosze o opinie (fotka byla robiona w zasadzie 2 dnia po zrobieniu, wiec teraz jest juz w sumie zagojony ) i tu mam pytanie, wzialem tez kremik, ktory mi polecono (rowniez na fotce) i tu mam pytanie, po okolo 8 dniach mi sie skonczyl(pewnie dlatego ze presadzalem z jego iloscia...) i teraz pytanie, tattoo ma okolo 10 dni, i smaruje go "juz" kremem nivea(nic innego aktualnie nia mam pod reka). skora po koracji tym kremem zeszla po okolo 5-6 dniach, wiec wydaje mi sie ze dosc szybko, czy moge juz stosowac tylko kremy nawilzajace...? (nie mam aktualnej fotki tattoo) gdyz za bardzo nie mam jak jej zrobic... ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Sorki, ale czy możesz mi napisać co to takiego? Bo ja nie widzę nic tylko jakieś kreski.
Odnośnie kremu to możesz stosować nawilżający. |
|
|
|||
|
|||
|
no tam masz kobiete, "aniola" ona trzyma nogi pod "kolanami", glowa spuszczona w dol, burza wlosow, no i oczywiscie wielkie skrzydla... (nie smieje sie teraz, ale czy serio to tak slabo powiedziec co to jest...?)
|
|
|
||||
|
||||
|
jest troche zamieszania ale ja np. wszystko odrazu zczaiłem ogólnie moim zdaniem dobrze jest
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Moj mąż przed chwilą to oglądał i też nie bardzo wiedział co to jest, w koncu stwierdził, że to dziewczynka z japońskich horrorów typu "ring".
Nie gniewaj się ale tak to wygląda. |
|
|
||||
|
||||
|
A ja tam lubie takie nietypowe wzorki są fajne,a nie ciągle takie same kształty.
tak trzymaj oby więcej takich tatuaży ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jeżeli komus się to podoba to czemu nie?
|
|
|
|||
|
|||
|
nie gniewam sie... ;p chcialem sie tylko dowiedziec jak z jakoscia wykonania, itp... co mozecie o tym powiedziec...? (moze i to jest troche w stylu japonskich "ring" ale to nie bylo zamierzone... i takie mi sie podoba...
chociaz same skrzydla mogly byc troche delikatniejsze, ale coz juz nie beda...zapozno... ;p ) |
|
|
|||
|
|||
|
Wygląda jak manga pomijając juz wzór pełno różnych kresek i trochę cienia niema co oceniać
|
|
|
|||
|
|||
|
w sumie to nie tribal, ze od razu wiadomo co powiedziec...
(ogolnie to widzac tribala... nikogo nie urazajac ) w sumie to sie niewiele dowiedzialem... ;p dzieki za sensowne odpowiedzi... |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.