![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Witam. Chciałem się podzielic i usłyszec coś na temat wykonania od fachowców
Pozdrawiam serdecznie. Świeża wstawka. |
|
|
||||
|
||||
|
Fachowcem nie jestem, ale moim zdaniem dziarka porządnie zrobiona. Kompletnie nie mój klimat, ale o gustach się nie dyskutuje
. Pzdr |
|
|
||||
|
||||
|
co tu duzo pisac ladnie zrobione chciales sie pochwalic tylko a nie pytac o zdanie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Fajne,spoko zrobione,a wzor w moim guscie
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Podzielam twoje zdanie na ten temat chociaż uważam, ze ładniej to coś by wyglądało zrobione na całej nodze a tak to jakieś takie "wyrwane z kontekstu" jest. Ostatnio edytowane przez YvonneS : 08-01-2011 o 09:11. |
|
|
||||
|
||||
|
ladnie zrobione ale mozna to tez bylo lepiej zrobic jak np te wykonczenia rozerwanej skory, i za duzo tych zawijasow przez co tatuaz nie jest ze tak powiem "czytelny"
Success is my only motherfuckin option Ostatnio edytowane przez haliboy : 08-01-2011 o 11:32. |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Wrzuce lepsze fotki po całkowitym wygojeniu.Co do mody, no nie wiem, osobiście zawsze jarałem się biomechaniką, a na ulicy rzadko widuje kogoś kto by miał tego typu tatuaże. Pozdrawiam |
|
|
||||
|
||||
|
Też myślę, że da się to spokojnie rozbudować. Dziara średnio mi się podoba i faktycznie motyw powoli staje się pospolity ale wykonanie porządne. Zastanawia mnie tylko, po co dziarać sobie koła zębate, które z niczym się nie łączą?
|
||||
|
||||
|
Zawsze można coś dorobić. Kolega nic nie mówił, że to finalny wygląd
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Poza tym chciałem usłyszec coś na temat wykonania Oczywiście, że w przyszłości będę chciał go rozbudowac wokół łydki. Na razie w tej formie mi odpowiada, nie chce póki co iśc na całośc i wydziarac sobie całą nogę Wszystko w swoim czasie. Wzór na którym jest oparta moja dziara. P.S. wg mnie w wielu elementach mój "dziargator" spisał się lepiej, chociażby koła zębate wycieniował dodając "przestrzeni", coś a'la 3D-tak to widzę ![]() Ostatnio edytowane przez Skalniak71 : 08-01-2011 o 18:01. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.