Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 09-11-2009, 09:09
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie Nie z tego świata????

Oczywiscie nie ma nic wspólnego z tytułem nędznego serialiku ale ciekawi mnie czy wierzycie w zjawiska paranormalne, czy może kiedyś mieliście z tym do czynienia?

Od wczoraj męczy mnie jedna sytuacja, tylko proszę się nie śmiać! otóż, wracaliśmy wieczorem od brata mieszkającego w innym mieście, było tak przed jedenastą, w ogóle była to podróż z przygodami, a to koty siedziały na poboczu a to lisy nam się pchały pod koła i mijaliśmy nawet sarny. W pewnym momencie zauważyłam człowieka stojącego na jezdni, na lewym pasie, mniej więcej w polowie jej szerokości, ubranego w beżową koszulę w kratę, wszystko działo się bardzo szybko. Zapytałam męża czy on też to widział, stwierdził, ze niczego nie widział i chciał zawrócić, sprawdzić. Byłam nieźle wystraszona. Jakoś nie zawrócilismy ale tak się zastanawiam, czy to co widziałam było prawdą czy nie?
Później przypomniałam sobie, ze kilka dni temu w tych okolicach zginął tragicznie młody chłopak, kosząc trawę ciągnikiem wpadł pod kosiarkę i go poszatkowało.
Sama nie wiem co myśleć, osobiście nie za bardzo wierzę w "duchy" ale teraz to się zastanawiam co tak naprawdę widziałam?
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-20-2009, 23:18
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Siostro duzo pilas???

DZIALA NAM FORUM YOUPIIIIIIIIIII
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-21-2009, 10:00
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

O to chodzi, że nie piłam nic poza kawą.
Szczerze, to rzeczywiście wolałabym żeby te wszystkie opowieści z dreszczykiem to była nieprawda jednak w swoim życiu miałam parę dziwnych sytuacji których nie jestem w stanie wytłumaczyć racjonalnie.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-21-2009, 14:24
Wojtas's Avatar
Wojtas Wojtas jest nieaktywny
Administrator

Miasto: Łódź (Ście)
Domyślnie

Morze masz jakis dar i widzisz zmarlakow he he
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-22-2009, 08:29
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Nie wiem, ale wcale mi się to nie podoba. Póki co na razie nie mam ochoty na bliskie spotkania z dziwnymi zjawiskami.
Teściowa opowiadała, że jakiś jej znajomy z pracy wracał wieczorem przez las i widział na poboczu jakąś postać ale się nie zatrzymał. Jednak od tamtej pory omija tą drogę.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-22-2009, 16:52
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

ja kiedys jak mialem zjazd po kilku dniowym wciaganiu to tez rozne zeczy widzialem

ps co to sie z tym forum stalo ze nie dzialalo ???
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-22-2009, 17:06
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Ja nie nadużywam, to szkodzi i urodzie i zdrowiu.

Baza danych się zawiesiła.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 09-22-2009, 18:40
1grzesiu1's Avatar
1grzesiu1 1grzesiu1 jest nieaktywny
Administrator

Domyślnie

w ramach wytlumaczenia sie calkowicie serio ja tez nie naduzywam w zasadzie od dawna nic
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania