![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Oczywiscie nie ma nic wspólnego z tytułem nędznego serialiku ale ciekawi mnie czy wierzycie w zjawiska paranormalne, czy może kiedyś mieliście z tym do czynienia?
Od wczoraj męczy mnie jedna sytuacja, tylko proszę się nie śmiać! otóż, wracaliśmy wieczorem od brata mieszkającego w innym mieście, było tak przed jedenastą, w ogóle była to podróż z przygodami, a to koty siedziały na poboczu a to lisy nam się pchały pod koła i mijaliśmy nawet sarny. W pewnym momencie zauważyłam człowieka stojącego na jezdni, na lewym pasie, mniej więcej w polowie jej szerokości, ubranego w beżową koszulę w kratę, wszystko działo się bardzo szybko. Zapytałam męża czy on też to widział, stwierdził, ze niczego nie widział i chciał zawrócić, sprawdzić. Byłam nieźle wystraszona. Jakoś nie zawrócilismy ale tak się zastanawiam, czy to co widziałam było prawdą czy nie?Później przypomniałam sobie, ze kilka dni temu w tych okolicach zginął tragicznie młody chłopak, kosząc trawę ciągnikiem wpadł pod kosiarkę i go poszatkowało. Sama nie wiem co myśleć, osobiście nie za bardzo wierzę w "duchy" ale teraz to się zastanawiam co tak naprawdę widziałam? |
|
|
||||
|
||||
|
Siostro duzo pilas???
![]() ![]() DZIALA NAM FORUM YOUPIIIIIIIIIII ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
O to chodzi, że nie piłam nic poza kawą.
Szczerze, to rzeczywiście wolałabym żeby te wszystkie opowieści z dreszczykiem to była nieprawda jednak w swoim życiu miałam parę dziwnych sytuacji których nie jestem w stanie wytłumaczyć racjonalnie. |
|
|
||||
|
||||
|
Morze masz jakis dar i widzisz zmarlakow he he
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Nie wiem, ale wcale mi się to nie podoba. Póki co na razie nie mam ochoty na bliskie spotkania z dziwnymi zjawiskami.
Teściowa opowiadała, że jakiś jej znajomy z pracy wracał wieczorem przez las i widział na poboczu jakąś postać ale się nie zatrzymał. Jednak od tamtej pory omija tą drogę. |
|
|
||||
|
||||
|
ja kiedys jak mialem zjazd po kilku dniowym wciaganiu to tez rozne zeczy widzialem
![]() ps co to sie z tym forum stalo ze nie dzialalo ??? |
|
|
||||
|
||||
|
Ja nie nadużywam, to szkodzi i urodzie i zdrowiu.
Baza danych się zawiesiła. |
|
|
||||
|
||||
|
w ramach wytlumaczenia sie calkowicie serio ja tez nie naduzywam w zasadzie od dawna nic
![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.