![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
To Ty jeszcze zywa swinie masz zamiar maltertowac? Przerazasz mnie ... I nie chodzi o zadne porownanie z zawodowcami tylko o to zebys nie robic bazgrolow jak dzieci, pofalowany kontur i przeswit na przeswicie a cienie przedstawiajace calkiem co innego niz mialy naprawde odzwierciedlac
|
|
|
|||
|
|||
|
żywą świnie?! a gdzie tam! nie wolno tak chyba, to moim zdaniem podlega pod znęcanie się nad zwierzętami. myślałem że słyszałeś o świńskiej skórze do nauki... ale dobra nie ważne. to stary już temat.
|
||||
|
||||
|
Hmm mala ironia? No mniejsza... I to raczej Twoja wypowiedz sugerowala ze pracujesz na zywym stworzeniu "ale jakoś śwince na której się ucze i na niej testuje ustawienia i igły to nie przeszkadza"
|
|
|
|||
|
|||
|
A Wima Delvoye'ra nie znacie ? Belgijski artysta tatuujący żywe świnie. Posiada całą fermę tatuowanych świń. Zwierzęta są hodowane, tautowane, wystawiane jako żywe eksponaty na wystawach oraz zabijane i sprzedawane jako wypchane, bądź sprzedawana jest ich wytatuowana skóra. Skrajny przypadek niestety z życia wzięty.
|
|||
|
|||
|
Kef kozak świnki
mi to nie przeszkadza Gangsta świnia.Ty na wsi zabijają świnie obuchem w łeb i ludzie nie są zbulwersowani, To czemu wydziarane świnie mają szokować? Moim zdniem wydziabać a zabić. Samo się nasuwa co lepsze ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.