Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 04-05-2009, 21:09
orygami's Avatar
orygami orygami jest nieaktywny
Rozmowny!

Domyślnie

Cytat:
Napisał YvonneS Zobacz post
Dlaczego?
Przy dzisiejszym poziomie techniki usuwanie nie jest aż tak skomplikowane, zwłaszcza małe tatuaże usuwa się praktycznie w całosci i bez problemu. Jedyny minus to cena, przewyższająca koszt wykonania.
Po co ma dziewczyna chodzić z czymś co jej się nie podoba, skoro może usunąć i zrobić sobie ponownie ale bardziej przemyślaną gwiazdkę?
Nie miałem na myśli że nie można tego zrobić nie wiem jak inni ale patrząc na np laserowe usuwanie tattoo to po prostu mi się jakoś miękko robi wątpię czy są w Polsce salony, które zrobią to na profesjonalnym poziomie i nic nie pozostanie po takim zabiegu. Fakt że jest to malutki tatuaż ale ślad zostanie a jeśli w tym miejscu znów robić tatuaż no to nie wiem..... jaki sens ja bym pociągnął kreski minimalnie grubsze zaczynając od dolnej prawej ona jest najbardziej krzywa i resztę zrobił na tę samą grubość ale każdy swoje zdanie ma....

Jeśli się martwisz to co ma ten gość powiedzieć http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lingsworth.JPG

Ostatnio edytowane przez orygami : 04-05-2009 o 21:17.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-05-2009, 21:39
sheisfine sheisfine jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

tak martwie sie.. a teraz widze, ze mezczyzna na tym zdjeciu powinien martwic sie bardziej. ale jednak gwiazdki ma wytatuowane na skos, a nie prosto, hah ;D
z tatuazami tak bywa, ale trzeba sie jakos ratowac ;/
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-06-2009, 09:03
YvonneS's Avatar
YvonneS YvonneS jest nieaktywny
YvonneS

Domyślnie

Cytat:
Napisał orygami Zobacz post
Nie miałem na myśli że nie można tego zrobić nie wiem jak inni ale patrząc na np laserowe usuwanie tattoo to po prostu mi się jakoś miękko robi wątpię czy są w Polsce salony, które zrobią to na profesjonalnym poziomie i nic nie pozostanie po takim zabiegu.D

I tu się mylisz, w każdym większym mieście można znaleźć jakieś centrum dermatologii estetycznej, czy chirurgii plastycznej wykonujące m.in. takie zabiegi na dość dobrym poziomie. Jedynym problemem jest cena. Czarne tatuaże najłatwiej usunąć i nie pozostaje po nich żaden ślad. Jednak jest konieczne kilkakrotne naświetlanie.

Osobiscie usunęłabym to coś i za jakiś czas zrobiła nowe. Z tego co wiem gwiazdek nie robi się prosto.

Poszukaj na wyszukiwarce tych wzorów, jest tego tyle, ze nie sposób nie znaleźć.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-06-2009, 15:36
Nowy

Domyślnie

nie rozumiem, dlaczego tatuator spytal sie mnie, czy chce prosto czy na ukos. zle zrozumialam i odpowiedzialam prosto.

przerazilam sie tym, ze ogolem 'to robie sie na ukos' ;/ coz, chyba bede miec inaczej niz wszyscy.

nie wiem, czy jestem na tyle bogata aby bylo mnie stac na kilka zabiegow usuwania, po 400 zl za kazdy. raczej nie ;/

wiec usunac? zostawic? moze jakis cover da sie nalozyc?
moze ktos jeszcze sie wypowie

Ostatnio edytowane przez sheisfine : 04-06-2009 o 15:38.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-06-2009, 16:56
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Aż sie prosi aby napisać - masz za swoje.
Chciałaś mieć tatuaż, zrobiłaś go w nieprzemyślany sposób, nie masz kasy na usunięcie to teraz myśl nad tym w jaki sposób pozbyć się tej brzydkiej gwiazdki. Cover jest dobrym rozwiązaniem, może jakiegoś kwiatka sobie zrób w tym miejscu albo coś innego. Linie można wyprostować ale położenia już się nie da.
Taką gwiazdkę mozesz równie dobrze zrobić w innym miejscu.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-10-2009, 21:30
Nowy

Domyślnie

mysle, ze poprawie ten tatuaz i zrobie symetrycznie drugi.

dziekuje za opinie i rady
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-11-2009, 08:20
YvonneS's Avatar
YvonneS

Domyślnie

Przeważnie tego typu gwiazdki robi się symetrycznie, czy to na biodrach czy na ramionach itp, więc jeżeli zrobisz sobie drugą ale w normalnym położeniu to będzie to niezbyt ładnie wyglądać. Albo zrezygnuj z drugiej albo zrób ją sobie w innym miejscu albo jeżeli już koniecznie chcesz mieć drugą rób ją tak jak tą co masz. Nie jest najgorzej, tylko te linie psują efekt.
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-11-2009, 15:31
adi1224 adi1224 jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

Popraw linie i bedzie juz o wiele lepiej wygladac./
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 04-18-2009, 10:21
Maacek Maacek jest nieaktywny
Nowy

Domyślnie

Hej a jakby dorobić drugą gwiazdkę pod skosem tak aby wyglądało, że obie są do siebie właśnie skośne, tylko ta druga musiała by być niżej, ale może i fajnie by to wyglądało, że nie równo będą tylko trochę pochylone? Tak jakoś mnie naszła taka myśl nie wiem czy się komuś spodoba, pozdr ;P
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania