![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Jeśli się martwisz to co ma ten gość powiedzieć http://upload.wikimedia.org/wikipedi...lingsworth.JPG![]() Ostatnio edytowane przez orygami : 04-05-2009 o 21:17. |
|
|
|||
|
|||
|
tak martwie sie.. a teraz widze, ze mezczyzna na tym zdjeciu powinien martwic sie bardziej. ale jednak gwiazdki ma wytatuowane na skos, a nie prosto, hah ;D
z tatuazami tak bywa, ale trzeba sie jakos ratowac ;/ |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
I tu się mylisz, w każdym większym mieście można znaleźć jakieś centrum dermatologii estetycznej, czy chirurgii plastycznej wykonujące m.in. takie zabiegi na dość dobrym poziomie. Jedynym problemem jest cena. Czarne tatuaże najłatwiej usunąć i nie pozostaje po nich żaden ślad. Jednak jest konieczne kilkakrotne naświetlanie. Osobiscie usunęłabym to coś i za jakiś czas zrobiła nowe. Z tego co wiem gwiazdek nie robi się prosto. Poszukaj na wyszukiwarce tych wzorów, jest tego tyle, ze nie sposób nie znaleźć. |
|
|
|||
|
|||
|
nie rozumiem, dlaczego tatuator spytal sie mnie, czy chce prosto czy na ukos. zle zrozumialam i odpowiedzialam prosto.
przerazilam sie tym, ze ogolem 'to robie sie na ukos' ;/ coz, chyba bede miec inaczej niz wszyscy. nie wiem, czy jestem na tyle bogata aby bylo mnie stac na kilka zabiegow usuwania, po 400 zl za kazdy. raczej nie ;/ wiec usunac? zostawic? moze jakis cover da sie nalozyc? moze ktos jeszcze sie wypowie ![]() Ostatnio edytowane przez sheisfine : 04-06-2009 o 15:38. |
|
|
||||
|
||||
|
Aż sie prosi aby napisać - masz za swoje.
Chciałaś mieć tatuaż, zrobiłaś go w nieprzemyślany sposób, nie masz kasy na usunięcie to teraz myśl nad tym w jaki sposób pozbyć się tej brzydkiej gwiazdki. Cover jest dobrym rozwiązaniem, może jakiegoś kwiatka sobie zrób w tym miejscu albo coś innego. Linie można wyprostować ale położenia już się nie da. Taką gwiazdkę mozesz równie dobrze zrobić w innym miejscu. |
|
|
|||
|
|||
|
mysle, ze poprawie ten tatuaz i zrobie symetrycznie drugi.
dziekuje za opinie i rady ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Przeważnie tego typu gwiazdki robi się symetrycznie, czy to na biodrach czy na ramionach itp, więc jeżeli zrobisz sobie drugą ale w normalnym położeniu to będzie to niezbyt ładnie wyglądać. Albo zrezygnuj z drugiej albo zrób ją sobie w innym miejscu albo jeżeli już koniecznie chcesz mieć drugą rób ją tak jak tą co masz. Nie jest najgorzej, tylko te linie psują efekt.
|
|
|
|||
|
|||
|
Popraw linie i bedzie juz o wiele lepiej wygladac./
|
|
|
|||
|
|||
|
Hej a jakby dorobić drugą gwiazdkę pod skosem tak aby wyglądało, że obie są do siebie właśnie skośne, tylko ta druga musiała by być niżej, ale może i fajnie by to wyglądało, że nie równo będą tylko trochę pochylone? Tak jakoś mnie naszła taka myśl nie wiem czy się komuś spodoba, pozdr ;P
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.