![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
witam,
chcialam spytac sie o opinie na temat wykonania mojego tatuazu, jest to moj pierwszy tatuaz: ![]() Ostatnio edytowane przez sheisfine : 03-14-2009 o 20:48. |
|
|
||||
|
||||
|
Czemu jedna a nie dwie?
![]() Gwiazdka jak gwiazdka w tym miejscu wygląda fajnie, dużo dziewczyn sobie je robi na biodrach. |
|
|
||||
|
||||
|
co oznacza taka gwiazdka czy jest roznica miedzy taka a nie wypelniona??
ogolnie fajna podonbaja mi sie gwiazdki ![]() pozdro |
|
|
||||
|
||||
|
Jesli chodzi o wkonanie to na tej focie wszystko ladnie wyglada, tylko szkoda ze fota black-white i z tak daleka
tez mam taka gwiazde ale jeszcze z czerwienia ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
No właśnie, chyba te nauticale to się robi z czerwienią. Przynajmniej ja widziałam na zdjęcach, że dziewczyny przeważnie mają czarno- czerwone.
|
|
|
|||
|
|||
|
narazie jedna gwiazdka, za kilka miesiecy napewno bedzie druga :}
gwiazdka jest tylko z wypelnieniem czarnym. zastanawia mnie to, czy linie nie sa zbyt krzywe? (oczywiscie moge zrobic wiecej zdjec i z bliska) ta2 jest jeszcze nie poprawiony. i dopiero kilka dni po wykonaniu uswiadomilam sobie, ze gwiazdke zrobilam prosto, a lepszy efekt uzyskuje kiedy jest lekko przechylona przy kosci biodrowej. rozumiem, ze tego raczej juz nie moge poprawic, poprostu nie pomyslalam wtedy, chociaz tatuator sie mnie o to pytal.. eh. wiec druga symetrycznie rowniez bedzie prosto, moze to dawac efekt ze sa b. blisko siebie? |
|
|
||||
|
||||
|
Cytat:
Krzywe to jest zdjęcie i zbyt małe żeby cokolwiek było widać. Na pierwszy rzut oka wydaje się ok. |
|
|
||||
|
||||
|
Daj większe foto....
|
|
|
||||
|
||||
|
Szkoda ze dalas link do jakis amatorskich prac... wrzuc na imageshock.com
|
|
|
|||
|
|||
|
prosze, lepsze zdjecia:
http://img18.imageshack.us/gal.php?g=dsc00783lbw.jpg teraz czekam na opinie. moim zdaniem tatuaz jest ******... da sie go jakos poprawic, czy moze usunac? wtedy nie myslalam o tym, hah teraz jestem madra, bo po szkodzie ![]() z tego co wyczytalam w necie, gwiazdki nautical stars oznaczaja bezpieczenstwo i dobry kierunek drogi. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.