![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
Bardzo Chcę Nauczyć Się Tatuażu.nie Mam Nikogo Kto Mógłby Mi Pomóc W Nauce.mam Zamiar Kupić Sprzęt. Od Czego Mam Zacząć? Pozdrawiam Wszystkich.
|
|
|
||||
|
||||
|
Wiesz co popdejdz do salonow w swoim miescie popytaj tatuatorow udziela ci napewno jakis wskazowek zakup swinska skure maszynke caly sprzet i trenuj trenuj trenuj z czasem dojdziesz do wprawy jak cos nie bedziesz wiedziala to pytaj napewno duzo sie tu dowiesz pozdrawiam Pytanie czy jestes dobrym Rysownikiem to jest wazne????
|
|
|
||||
|
||||
|
Dokładnie w ten sposób.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez YvonneS : 01-18-2009 o 11:55. |
|
|
||||
|
||||
|
Jezeli chodzi o pismo nie uzywam polsich znakow przepraszam nie krzycz kwestia przyzwyczajenia pozdrawiam......
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Brak polskich znaków nie drażni mnie tak jak pismo dzieci neo. To się nie nadaje do czytania.
|
|
|
||||
|
||||
|
a jak piszą dzieci neo ?Bo nie wiem czy mam innego tatusia.
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
TRagedia Ja TO duZego ZNAczeniA NIeprzyWIAzuje do PiSOwni aLe TAn PREgiEli ;Ten styl pisania to trawka
. |
|
|
||||
|
||||
|
A nie mówiłam.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Teraz chyba zrozumialem o co ci chodzi bola oczy od tego no ale coz.......lecz ja tak bynajmniej nie pisze jak dzieci neo he he
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 01-18-2009 o 11:43. |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.