![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
chu.a widac grzesiu =D ale ogolnie jakbym Cie nie znal to bym moze sie przestraszyl
![]() ale tez mnie nie obchodzi co powiecie. y.o. moje:
|
||||
|
||||
|
niestety na nocki teraz chodze.. hehe wiec nie da rady
![]() w ten weekend bede zajęta przez chłopaka a na nastepny przez kochanka ![]() jak chcesz to moge Cie wepchnąć na jakis termin... hahaha ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
"wepchnac" to chyba ja moge
a tak na powaznie to spoko jak bedziesz miala chwilke to pisz .... ![]() a ty czego niby mialbys sie wystraszyc gore?? twoje to widzialem juz zes chyba kiedys pokazywalpozdro tera tylko jeszcze kasia musi zdjecie wkleic w stringach moze byc od tylu ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
musi? to jej obowiazek cos za cos czekamy![]()
|
||||
|
||||
|
W sumie tez jestem ciekaw jak by to stroilo he he
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ooo wreszcie pokazali swoje tatuaże
Chwała Bogu bo nie chciało mi się przekopywać przez te setki postów A co z resztą? Może Ty Kasiu pokażesz swój tatuaż? |
|
|
||||
|
||||
|
Grzsiu pozytywnie mnie zaskoczyłeś, to coś na ramieniu co prawda niewiele widoczne ale chyba jest całkiem w porządku.
Spodziewałam się lasek w stylu pin up i jakichś oldschoolowych motywów. |
|
|
||||
|
||||
|
panowie.... nie rozkręcajcie sie
![]() nie no takich zdjęć to ja wam tu nie pokaże :P a mój tatuaż jest w avatarze.. i nawet dosyc dobrze go widać tak wiec nie ma co sie bawic we wklejanie |
|
|
||||
|
||||
|
Pokaż, kobiety też chętnie obejrzą.
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
a juz sie postanowilem pokazac caly mialem tego nie robic no ale co mi tam
![]() zamazalem se twarz zeby was nie wystraszyc ![]() pozdro |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.