![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
jeśli masz szansę się gdzieś załapać to leć! nie patrz na razie na poziom, dla Ciebie teraz jest ważne obycie ze sprzętem i tym podobne
pokręć się, popytaj. masz większe możliwości co do nauki niż ja miałem na początku, wszystkiego sam się uczyłem i latałem po salonach i festach podpatrując innych, teraz jestem na etapie składania portfolio i wypad do angli, może się coś tam uda![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Boro i Ty też chcesz porzucić Poland Alkoholland ???
A ja miałem nadzieję że powymieniamy się jakimiś doświadczeniami ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Tatuaż to dobry pomysł by rozwijać to co i tak juz robisz. O ile nie porzucisz rysowania na własne potrzeby.
![]() ______________________ Tattoohead-tatuaż.Portfolio. |
|
|
||||
|
||||
|
Spokojnie Marcinie damy radę!:P
a wracając do tematu, tatuaż to głównie wyobraźnia która w połączeniu z dobrą ręką czyni prawdziwe dzieła sztuki a nie kolejne cholerne, lipne chińskie znaczki |
|
|
||||
|
||||
|
uczta sie chlopcy zrobicie grzesiowi po tatuazu na wakacje
oczywiscie w promocyjnej cenie![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Cytuje(Boro)"tatuaż to głównie wyobraźnia która w połączeniu z dobrą ręką czyni prawdziwe dzieła sztuki a nie kolejne cholerne, lipne chińskie znaczki"
Bardzo dobrze powiedziane!!! dobra reke chlopak z pewnoscia ma,a jak dojdzie do tego wyobraznia i oczywiscie checi nauki,to te dziela sztuki kiedys powstana ![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.