![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
|||
|
|||
|
odrazu mowie ze temat zalozylem zeby troszke rozbudzic to forum
no wiec przy jakiej nutce wam si najlepiej tatuuje? ja osobiscie zazwyczaj katuje ACDC i kilka polskich kapel np Partie Akurat i te sprawy aha no i jak ze bym mogl zapomniec o the gits i the analogsach![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Jak dla mnie to Rammstein, Green Day, System of a Down. Nio i oczywiscie polski RoCk
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
U mnie przewaznie to hardstyle, electro-house itp
ale od czasu do czasu mocniejsze brzmienie uspokaja cos na przyklad System'a - Sugar ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Jump up, 100% drum n bass, nu skooll, Jungle,UK Mc
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
ja tatuuje przy karzdej oprucz techno, hip hopu, i komercyjnych produkcji
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ja czasem ale zadko co wrzuce jungle ale to sporadycznie w sumie to zalezy od humoru i jaki to ma tatuaz byc
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ja nie tatuuje ale chyba moge napisać czego slucham xD ... only HardStyle This Is What I Love i tatoo hehe
--> Shtorej a jeździsz na eventy Q-Dance ???? czy tylko lubisz sobie posłuchać HS ? ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
proponuje zespol AKCENT piesn o tytule IWONA traumatyczne przezycie,no i mozna zadzgac klienta niechcacy
hehe |
|
|
||||
|
||||
|
Obecnie nie jezdze
Zbyt duzo na glowie, ale moze sie to zmieni bo duze grono znajomych mi juz o to jeczy :P |
|
|
|||
|
|||
|
Ja sie nie wypowiem czego słucham podczas tatuowania bo tego nie robie xD
Ale ogólnie Papa Roach i Rise Against I tego bd słuchał podczas tego jak mnie bd dziergać![]() |
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.