![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
||||
|
||||
|
Piszę pracę licencjacką o motywach religijnych w tatuażach. Poszukuję osób, które mają tatuaże związane z tym tematem. Począwszy od symboliki przez teksty z Biblii, Koranu i innych świętych ksiąg, po wizerunki Świętych. Z zainteresowanymi osobami, chcę przeprowadzić krótki wywiad. W przypadku braku możliwości do spotkania, wszystko możemy załatwić przez Internet.
Liczę na waszą pomoc i współpracę ze strony osób związanych z tym tematem pozdrawiam ![]() |
|
|
||||
|
||||
|
hmm ja posiadam odwrócony krzyż wmontowany w jeden wzór(maczety mianowicie),kwalifikuje się?
![]() Ostatnio edytowane przez slangmark044 : 11-29-2011 o 22:49. |
|
|
||||
|
||||
|
jeśli tylko w jakiś sposób Twój tatuaż nawiązuje do religii to oczywiście, że tak
![]() |
|
|
||||
|
||||
|
wiadomo że nawiązuje,jeśli ktoś nosi na sobie motyw religijny,który jest tylko symbolem,wzorem i nic dla posiadacza nie znaczy to głupota obojętne czy to krzyż,pentagram czy portret dzisusa.
|
|
|
||||
|
||||
|
a zgodzisz się odpowiedzieć na parę pytań?
|
|
|
||||
|
||||
|
pewnie znajde chwilkę więc wal smiało
|
|
|
||||
|
||||
|
może zgodzisz się załatwić to mailowo a nie na forum?
|
|
|
||||
|
||||
|
jest mi to totalnie obojętne,z tym że dopiero w weekend będe miał czas przysiąść nad tym,pozdr
|
|
|
|||
|
|||
|
Witam jak ci to pomoze ja mam krzyz owinięty rózami na pleckach
|
![]() |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|
Copyright 2005 - 2007 by Tatuaze.biz. Wszystkie prawa zastrzeżone. Autorzy serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za treści umieszczane przez uźytkowników. Kopiowanie zabronione.