Login
Moda
Szukaj
Baner
Witaj na Forum Portalu Tatuaże.biz - Podziel się swoim tatuażem!.
Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta, koniecznie załóż swoje własne konto. Pamiętaj, że rejestrując się zyskujesz dostęp do wielu unikalnych opcji niedostępnych osobom niezarejestrowanym. Lista forum znajduje się poniżej.
Kliknij aby się zarejestrować.
Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 06-13-2011, 00:28
DychaD DychaD jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie Mordowanie policji (Na żywo)

http://www.youtube.com/watch?v=AVD0K_vSb38
Na żywo prosto z radia hehehehe Ławek asior
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-13-2011, 11:18
pajak914's Avatar
pajak914 pajak914 jest nieaktywny
Uzależniony od forum!

Miasto: Breda
Domyślnie

Co za pojeby
Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 06-13-2011, 12:12
DychaD DychaD jest nieaktywny
Poczatkujacy

Domyślnie

To mówił Ławek z Formacji Cmentarz.Wyjątkowy i oryginalny "Artysta" tutaj np jego track

http://w505.wrzuta.pl/audio/8cJie2i7...zno_polityczna

Ławek za czym nawijać to recytuje pod muzykę.Przy dłuższym słuchaniu jego muzyka wpływa na człowieka agresywnie i znam osoby które mają psychikę pojebaną od jego twórczości.To nie jest hip hop to jest horrorcore i on jest prekursorem tego gatunku w Polsce.Wiem że większość powie że to syf , gówno ale nikt mi nie powie że kolo nie ma racji w tym co nawija (np w tej piosence co teraz link dałem).Wiele osób twierdzi że on tylko gada i to jest łatwiejsze od rapowania ha nie zgadzam się z tym uważam że recytacja jest trudniejsza od rapowania a gadanie pod muzykę to gadanie a tu mamy recytację.Ostatni raz nagrał w 2009 roku i znikł.Kiedyś chciałem go poznać i taka okazja nastąpiła bo ławek pochodzi z warszawy grochów a ja mam tam rodzinę a dokładnie kuzyna który wie jak wygląda ławek.Tylko co co tam mieszkają wiedzą jak on wygląda a w internecie nie ma jego zdjęć nie chce pokazywać swojej twarzy.Rozmawiałem z nim chwile i wykonałem ruch wyciągając telefon z kieszeni żeby odebrać telefon (przeprosiłem na chwilę) i rozmowa trwała góra 15 sekund jak ją zakończyłem to ławka już nie było wsiąk jak woda widocznie nie był chętny na rozmowę z nieznajomym.Słuchając jego nagrań to wiadomo miałem rożne wyobrażenia jak kolo może wyglądać myślałem że inaczej niż każdy ale wyglądał normalnie nie wyróżniał się od innych .
Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania